Lifestyle

Untold Stories 3: Telekom la Untold

Untold – Real Life Fantasy a fost posibil și anul acesta datorită sponsorizărilor serioase ale unor companii importante, mai cu seamă, Ursus, Kaufland, BT, Telekom. Telekom România a contribuit cu o sumă uriașă să ne facă experiența fenomenală, și am observat o îmbunătățire drastică la capitolul expunere. Dacă anul trecut rozul magenta superb al Telekomului era aproape inexistent pe aria festivalului, fiind concentrat doar la Polivalentă, la scena Galaxy, anul acesta you could express your magenta self everywhere in the Park.

Mi-a plăcut că erau indicatoare către activitățile Telekom, în diverse locuri, iar locațiile răspândite pe suprafața festivalului, nu doar în zona Polivalentei. Deși am crezut că sunt distracții mai mult de băieți, am fost fascinată de experiența virtuală în spațiu, și aș fi povestit cu entuziasm toată ziua, ba aș fi repetat-o de câteva ori, dar mi se părea că sun ca o ”dusă cu Pluto”:

”să vezi, am ales traseul spațial cu pointer-ul, doar îndreptând privirea către temă, apoi am pornit nava și am zburat printr-o galaxie, și se zguduia cabina și scaunul cu mine de numa-numa când intram în câte un corp cosmic, și de fiecare dată când intram e câte un culoar cosmic cu o viteză fulminantă, iar când am oprit în depou a fost așa brusc, că aproape era să pic de pe scaun, noroc că aveam centurile de siguranță.” Mnoh, cum vă sună? Poate că, într-un viitor apropiat de peste 20-30 de ani, măcar aproape normal, cu mașini zburătoare, că deja nu mai încăpem pe șosele, dar până acolo… Eh. Mulțumesc pentru experiență, Samsung Galaxy & Telekom România, acum ați mai adăugat un element la interminabilul wishlist al unei femei. Vreau o navă spațială și să să fac curse în alte galaxii.

Că, știți cum e când termini de citit o carte bună, pe care abia ai lăsat-o din mână? Experimentezi the emotional trauma of the loss, dar nu te înțelege nimeni… Mno, cam așa se întâmplă când îți dai jos ochelarii de Virtual Reality 😀

Apoi mi-am făcut un selfie ca să accesez wifi-ul Telekom într-o cameră cu oglinzi cu un design drăguț și futuristic, mi-am asigurat intrarea către o viață roz prin poarta magenta – am luat-o ca pe o chestie inițiatică. De acum mă aștept să fie totul numai roz. Mă rog, magenta. I love Untold for showing me that my pink world really exists!

hair: Razvan Sabau Hair

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)