Review

Feelings

Când vezi prima reclamă back to school în magazine, știi că vara ta e pe sfârșite. O vară fierbinte, ca o chocolate lava, cum n-am servit demult, și care, de fiecare dată când mă arunc în Tarnița, mă duce cu gândul la un fier înroșit care fâsâie grozav când îl stingi în apă, de-mi vine să zâmbesc. Sau la o cratiță supraîncinsă pe care o bagi sub jetul de apă, și sâsâie până se calmează. Așa e contactul corpului clocotind, cu apa. O vară cu festivaluri de vis, cu seri de vară pe Someș și prin orice colț de oraș, ce te țin pe tărâmul oniric întregul sezon. Back to school e ca o găleată de apă rece, cu gheață — înapoi la grabă, la aglomerație, la realitatea cotidiană, la un oraș sufocat nu de oameni veniți să se relaxeze, ci prea ocupați ca să trăiască.

*

O lumină gălbejie scaldă orașul la apus, dar seara încă nu și-a așternut cearșaful. E călduț, cu adieri ușoare, și am speranța că septembrie va fi o vară-n prelungiri, dar, până-atunci, e încă vară fierbinte. O vară cu hamac nomad, legat mereu de alți copaci, o vară cu apă și ionizare negativă la maxim, good vibes de la oamenii dragi și călătorii imaginare în cărți bune.

**

Alege să-ți amplifici ultimele săptămâni de vară cu arome proaspete, cum sunt noile geluri de duș Gerovital sau deodorantele cu 0% alcool în terminologii nebunatice, care te fac să zâmbești – Fresh? Fancy sau Crazy? Au aici și o promoție până la sfârșit de august, te invit s-o vezi. The rest of the summer I choose to be Fun and Happy. Then I choose Life and Love. Iar la deodorante – Crazy 🙂

Foto M.Fiama ** Hair: Razvan Sabau

 

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)