Review

Meet again – Aslavital Mineralactiv

Testul timpului este determinat de felul în care ai simțit un produs la utilizare pe termen scurt și lung, și de amintirea cu care ai rămas după el. Dacă l-ai folosit până când ai golit flaconul, dacă ți-a plăcut așa mult încât ai tăiat flaconul cu foafeca sau ai scobit cu tija dozatorului dupa rămășițe. Așa-i ca vi s-a întâmplat și vouă cu vreun produs cosmetic?
Așa am pățit eu cu Aslavital Mineralactiv de la Farmec, acum cîțiva ani buni, am “lins” cutiuța. Celebra argila se regăsește și în compoziția cremei și am încercat-o încă înainte să îi schimbe designul și cutia. Mi-a rămas în minte ca cea mai potrivită gamă de la Farmec pentru tenul meu uscat, deși, la Gerovital văd o evoluție fulminantă, cu serurile și cremele lor avansate cu acid hialuronic, și ne așteaptă o surpriză grozavă, care s-a lansat de curând – o vedeți aici – de care abia aștept să vă povestesc. Nici nu știu, să-mi dau drumu’ la gură, să nu-mi dau? 😀 Nu mai am răbdare!

Dar, revenind la gama Aslavital Mineralactiv, m-am blindat cu 3 dintre creme (că fiolele de colagen deja le-am overused de-a lungul timpului). Acestea sunt:

Crema intens hidratantă SPF 10

Cremă antirid mineralizantă SPF 10

Cremă ultraprotectoare SPF 50 

Personal, pe cea antirid mineralizantă o aplic seara, pe cea intens hidratantă dimineața. Cea ultraprotectoare atunci când știu că am de umblat prin oraș, pentru că țin să-mi protejez pielea feței și gâtului de acțiunea radicalilor liberi ai UV – numărul unu în îmbătrânirea pielii. Vitamina D3 mi-o iau prin suplimentare 😀 Despre toate 3 puteți citi pe link-ul de mai sus, unde aveți toată gama, și veți observa că crema de curățare a feței este, în acest moment, la 25% reducere, la un preț de chilipir! Asta, dacă sunteți fan demachiere prin spălarea feței, ca și mine. Din Aslavital Mineralactiv mai încercasem crema contur de ochi, de care îmi amintesc că o simțeam activă bine în jurul ochilor, arhicunoscuta pudră de argilă (cred că de prin liceu am încercat-o, deși s-a mai ”schimbat la față”) și, biensur, fiolele de colagen pe care vi le-am amintit și în postarea cu fiolele cu acid hialuronic. Îmi face grozav cu ochiul crema de netezire a ridurilor peste noapte. Văd că e recomandată între 25-35+ ani, însă încă nu am îndrîznit să o folosesc, dar – cine știe. Rămâne pe wishlist împreună cu crema de curățare. Voi aveți vreun produs – chiar și de machiaj, după care ați ”scociorât” cu bețigașul? Ce produs cosmetic s-a întâmplat să îl achiziționați de mai mult de 2-3 ori?

Spor la îngrijire – că nu mai avem 15-20 de ani 😀


Foto: Francisc Șandor

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)