Review

Rujurile lichide mate Aden Cosmetics

Este o postare pe care tot vreau să o scriu de mult timp. Aș putea să dau vina pe faptul că sunt foarte ocupată, dar nu este o scuză. Îmi place foarte mult să fac poze de produs și chiar le-am pregătit de multă vreme, că așa mă relaxez eu. De când au răsărit ”zâmbilele” pe piață. Da, așa mă amuz eu de zambilele alea frumos mirositoare. Zic că-s zâmbetul primăverii, de aia le zice zambile. Mă rog, deviem. De fapt n-am avut timp să fac swatch-uri. Le port mult în viața de zi cu zi, îmi plac enorm, dar nu găsesc nicicând oportun să-mi fac un selfie, să vedeți cum arată pe buze – unde e gloria lor.

Într-un mod ciudat, față de acum 7 ani, sau 5 ani sau 3 ani, de când am blogul, nu prea mai simt nevoia să îmi fac poze. Le fac când îmi amintesc că n-am mai postat demult sau, ca în cazul de față, e musai să fie niște swatch-uri, să le vedeți cât sunt de faine. Sau când îmi face Francisc.

Rujurile Aden Cosmetics le-am luat de la Beauty Forum, unde i-am întâlnit și pe cei de la Nika. Asta a fost cam singura chestie interesantă la târgul ăla, în rest, a fost cam plictiseală. Firma este ungurească, și, deocamdată, este la noi doar shop online. Nu prea mă încred în chestiile pe care nu le văd, așa că le-am încercat la fața locului, să știu exact ce iau, dacă iau. Inițial mă interesa un rimel – mi-am luat Intelligent Mascara – foarte bun, mai bun decât cel pe care l-am primit de la Douglas aici, lungește și curbează minunat și e un negru intens, durabil.

Apoi am încercat așa, de curioasă, unul din rujurile mate lichide și mi s-au părut foarte mișto, așa că am luat… 4 🙂 A fost 30 de lei bucata – da, Aden e o firmă destul de low cost – și m-am ales cu 4 rujuri lichide mate la 120 de lei. Având în vedere că de banii ăștia îți poți lua cam unul singur de același tip de la MAC Cosmetics – vezi Retro Matte Liquid – și rujurile se comportă impecabil, cred că am beneficiat de un mega chilipir.

Plusuri rujuri lichide mate Aden:

  • sunt rezistente (minim 6 ore, dacă nu mănânci, eventual bei apă)
  • arată impecabil
  • se comportă foarte bine pe buze, nu se întind etc
  • nu usucă buzele

Minus: Neajunsul lor e că au parabeni, dar eu personal n-aș face mare tam-tam pe tema asta, că o să le port o vreme probabil, mă plictisesc, și trec la altceva 🙂

Am avut o surpriză plăcută și sunt tare încântată de ele. Am luat 2 nuanțe neutre, și două mari tari. N-au denumiri fancy ca MAC – surpriiiiiiiise! (sau nu) –  dar au numere:

Rujul lichid mat nr 25 este o nuanță ciudată, interesantă, nu știu cu ce să o compar. E ca un roz prăfuit uscat, o culoare mai rece și mai pretențioasă. Nu o poți purta în orice context, e mai…. fashion. Mi-a plăcut enorm și a fost primul lipstick pe care l-am ales de la ei. Așa sunt nevoită acum să ies ”de scandal”, doar n-o să expire 🙂 Dacă mă mai fac roz sau vreo culoare turbată, va fi un ruj perfect.
Rujul lichid mat nr 03 este al doilea ruj mai neutru, dar o culoare caldă, un fel de piersică, ce poate fi purtată zilnic.
Rujul lichid mat nr 26 este un mov-lila, culoarea mea preferată (știți, da, I know) și, probabil, a fost cel mai purtat, în concurență strânsă cu rujul roșu.
Rujul lichid mat nr 14 este un roșu tare, l-am vrut rece, sau măcar diferit de Retro Matte Liquid de la MAC. Nu știu dacă mi-a ieșit, dar clar e că am două mate roșii lichide… și lipstick-ul Retro Matte mai vechi.

Pozele – retuș zero, așa cum le vedeți, în afară de swatch nr 25, unde erau cam întunecate pozele 🙂 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)