Review

Holy Winter Night

Iarna aceasta a debutat ca-n povești, iar dimineața de Crăciun n-a fost nicicând mai albă și pufoasă. Orașul este sclipitor, luminile din centru sunt sub formă de fulgi mari, oferind un spectacol nocturn flamboaiant, mai ales când ninge. Gerul siberian te-mpinge în casă, cu o lectură la fel, lungă cât iarna asta: Anna Karenina a adolescenței, dacă tot avem și guvernare siberiană. Să ne asortăm vremurilor, nu, dle Tolstoi? N-am rezoluții de an nou, încă mă bucur de vacanță, încă lenevesc în clăbuci groși de spumă, cu intermitențe de mers la Gimmy și la masaj. Stefan dă dependență. Aș putea trăi fără alte lucruri, dar nu fără masaj la Ștefan. Sau fără clăbuci.

Vorbind de clăbuci, vreau să vă recomand câteva produse ideale pentru zilele geroase. Este vorba de Gelul de duș cremă concentrată și Crema de corp pentru piele uscată din gama dermatocosmetică Gerovital H3 Derma+, adică cea cu concept farmaceutic. Cantitatea este generoasa, la fel ca romanul Anna Karenina și nopțile de iarnă de după Anul Nou, când se sting toate luminițele festive…

Gelul de duș cremă concentrată e similar ca și consitență cu crema de corp pentru piele uscată. Am observat că pielii mele uscate îi fac foarte bine produsele de spălat fără săpun.

”Gelul de duș cremă are o formulare concentrată, destinat pentru orice tip de piele, ȋn special pentru cea uscată, descuamată. Gelul asigură o curățare delicată, o senzaţie de confort cutanat deosebit, o piele hidratată și catifelată.”

Este fin, nu usucă și lasă o piele extrem de moale și plăcută la atingere. Crema de corp pentru piele uscată este o cremă onctuoasă, n-aș putea să zic că greasy, pentru că se absoarbe imediat, chiar dacă este grasă. Cred că este foarte bine emulsionată.

”Crema de corp pentru piele uscată este gândită să refacă bariera hidro lipidică și să compenseze deficitul de hidratare a pielii extrem de uscate. Ȋntâlnită deopotrivă la copii și adulți, o piele sensibilă uscată, este consecința unui complex de factori interni și externi, între care și factorul genetic. Indiferent de factorii favorizanți, acest tip de piele prezintă întotdeauna o alterare a barierei cutanate de protecție.”

Pentru scalp, folosesc mult șampoane dermatocosmetice în ultimul timp, iar unul dintre ele este Șamponul pentru scalp sensibil, din aceeași gamă.

În această perioadă acestea sunt indispensabilele ritualului de baie și duș, unde petrec mai mult timp ca să mă încălzesc. Voi ce preferați pentru sezonul rece?

gerovital-h3-derma-1 gerovital-h3-derma-3 gerovital-h3-derma-4 gerovital-h3-derma-5 gerovital-h3-derma-6 gerovital-h3-derma-7 gerovital-h3-derma-8

 

Our small tree (artificial one, of course):

A video posted by Sigina Pop (@siginutz) on

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)