Lifestyle

Electric Castle 2016 News

Dragii mei, sunt foarte încântată să vă anunț că am bucuria și onoarea să fiu blogger acreditat Electric Castle 2016, unul din festivalurile Clujului care a devenit un adevărat fenomen …în principal muzical, pentru că acolo e un mix de multe, multe chestii faine. EC e mai mult decât muzică. E… o stare. Un mod de viață, pentru câteva zile. Indiferent de gusturile muzicale, când pășești acolo, parcă ai călcat în occident, te izbește buna dispoziție, aroma de vacanță. Electric Castle e, întâi de toate, o experiență culturală.

Au mai rămas 8 zile.. din care aceasta a și trecut, deci o săptămână până la startul megadistracției de la Castelul Banffy.

13-17 iulie, Castelul Banffy, Bonțida

Vă amintiți ce am scris aici? Încălecați Unicornul și haideți să vedeți ce se întâmplă la Curte. Unicornul Electric poate fi propria mașină, buzurile speciale sau trenurile care vor avea, pe perioada festivalului, oprire în gara Bonțida.

Cum ajungi la EC:

  • Buzurile se iau de la Sala Sporturilor Horea Demian, prețul biletului e de 7 lei, iar frecvența autobuzelor va fi, ca de obicei, din 25 în 25 minute.
  • Pentru mașinile personale, este amenajată o parcare imensă, de 4000 locuri de parcare, cu tarif de 15 lei/intrare. Descarcă-ți aplicația de mobil EC, care să te ghideze la aceasta. Alte detalii, vezi aici.
  • Vor fi și trenuri care vor avea, pe perioada festivalului, oprire în gara Bonțida.

Se fluidizează traficul rutier prin crearea a două rute către Castelul Banffy – una pentru mașini, pe drumul Răscruci-Bonțida, iar cea clasică pentru autobuze, prin sat. Deci nu se va mai merge prin sat, cu excepția celor cazați la localnicii de acolo, și care vor avea permis de acces special.

Poarta de intrare va fi amenajată în alt loc, decât anul trecut. Poți verifica pe hartă sau poți fi ghidad de către echipele EC la fața locului.

Acces special: copiii până în 12 ani, însoțiți de adult, au acces gratuit; persoanele cu dizabilitîți au acces gratuit, însoțitorii acestora beneficiază de -50% reducere. Mi se pare foarte frumos – toată lumea trebuie să poată să se distreze!

Plățile în cadrul festivalului: nu se fac cu cash, se fac prin brățări dotate cu sistem RFID – prin parteneriat cu BT. Poți intra pe site să îți faci contul, să nu mai ai bătăi de cap la festival. Avantaje: vei recupera mult mai ușor sumele necheltuite, ai în timp real o situație a banilor de care dispui și, în plus, dacă alimentezi cu un card Mastercard sau Maestro poți câștiga acces în zona VIP a festivalului.

Electric Castle 2016 înseamnă: Skrillex, Sigur Ros, Bring Me The Horizon, Bastille, Paul Kalkbrenner, Elliphant, RUSKO, Dub Pistols, Flux Pavilion, Enter Shikari, Babylon Circus, Dirtyphonics, NU:TONE B2B LOGISTICS, DJ Marky, Aba Shanti-I, Congo Natty (Rebel MC), Toddla T , LOUISAHHH!, Legowelt, Alternosfera, Urma, Macanache, DJ Shiver și alți zeci de artiști ce vor evolua pe cele 8 scene din festival.

Urmăriți-mă pentru alte vești aici, pe Instagram și pe Facebook, iar până la noi updates, vă las să vă amintiți atmosfera extraordinară de anul trecut, cu incredibil de multă lume, toți in același ton:

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)