Outfits

Despre acceptare

Suntem ființe sociale și este normal să avem nevoia de acceptare. Unii mai acută, alții mai potolită, după bagajul emoțional al fiecăruia. În încercarea de a fi acceptați facem eforturi conștiente, dar de cele mai multe ori inconștiente. Ajungem să ne îndepărtăm de noi înșine încercând să câștigăm favoarea părinților, prietenilor sau necunoscuților. Ne incropim modele, practic, copiem/imităm – ca și copiii în procesul de învatare. Și nu e de mirare că, uneori, obținem chiar opusul, sau avem impresia că am obținut ceea ce aveam nevoie, uitând ceva esențial: că acceptarea trebuie să fie necondiționată. Oamenii adevărați trag la oameni adevărați, iar autenticitatea este cel mai veritabil ”lipici” al oamenilor. Ea nu există decât la tine, e unică în lume, nereplicabilă, cadoul cel mai de preț pe care îl meriti doar atunci când realizezi asta. Ca să te întorci spre tine:
1. Scapă-te de persoane care te condiționează sau te fac mai mult nefericită decât fericită. Daca nu îți aduce plus valoare, nu-ți consuma resursele.
2. Schimbă mediile toxice pentru starea ta de spirit. În lumea asta ai doar o viață, care zboară repede, trăiește-o frumos!
3. Alocă mai mult timp lucrurilor, activităților care îți plac și oamenilor care contează cel mai mult pentru tine și te iubesc necondiționat. Stați la conversații deschise și spune tot ce ai pe suflet. Strânge relațiile sau, dimpotrivă, lasă-le în urmă. Conectează-te cu tine și vei găsi acel ”lipici” care îți arată cât ești de valoroasă în realitate și ce poți oferi, și care va atrage oameni la fel în viața ta. Care se va schimba cu siguranță.

Foto: vorbind de autenticitate, cizme Mihaela Glăvan, un designer deosebit – atât ca artă, cât și ca om, un om cu acel ”lipici” de care vorbeam. V-am arătat lansarea colecției aici, și puteți să vizitați magazinul ei original aici.

Foto de: inegalabilul, irefutabilul Francisc Sandor, un alt ”lipicios”.

mihaela glavan 2016 (1) ctin brancusi mihaela glavan 2016 (6) mihaela glavan 2016 (2) mihaela glavan 2016 (3) mihaela glavan 2016 (7) mihaela glavan 2016 (4) mihaela glavan 2016 (5) mihaela glavan 2016 (8)

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)