Outfits Shopping

Petale de primăvară și love at first sight

Azi, când am ieșit de la sală, m-a nins cu petale albe de corcoduș ce se desprindeau din copacul de lângă, în bătaia călduță a vântului. Am zâmbit, că arată exact ca fulgii de nea, însă fără zgribuleala aferentă. S-au depus pe capota mașinii, și au tot zburat pe rând pe măsură ce viteza creștea. Doamne, ce bine că e cald!

În zile din acestea mai lejere, simt nevoia să mă îmbrac tot lejer, dar totuși stylish. Pentru zile din acestea am o nouă feblețe, jacheta lungă asimetrică de la Veronica Frișan, care mă pasionează de ceva vreme. Am zis că v-o arăt mai în detaliu, pentru că piesele acestea de designeri români, și, în acest caz, locali, sunt de o calitate extraordinară, cu linie impecabilă și la prețuri foarte rezonabile. Există preconcepția asta că dacă e haină de designer, este neapărat scumpă. Da, dacă vorbim de Dior, Dolce și alte nume mari sau de colecții avionice. Dar designerii vor să îmbrace și oameni, nu numai VIP-uri. Desigur, există și reversul: calitatea nu poate fi ieftină. Dar la mall găsim și chestii de câteva milioane, de o calitate care nu se ridică la nivelul prețului. Anyway.

La lansarea colecției de primăvară-vară de încălțări lucrate manual, a Mihaelei Glăvan, am îmbrăcat haina asta asimetrică bestială. Nu se șifonează ușor, are o cădere superbă și o poți purta în 2 feluri (vezi foto). În picioare am optat pentru bocancii făcuți la Clujana de mine, pentru că erau singura încălțăminte la îndemână ”cu aerisire”, pentru căldura bruscă de vineri. Vero Frișan are la concept store-ul ei (situat deasupra la Bistro Engels, pe Dorobanților) câteva piese super versatile, pe care le poți purta/lega în mai multe moduri, în care arată complet diferit.

Blazerul a costat 320 lei, și e perfect pentru primăvară-vară, și pentru toamnă. Se poate purta cu o jachetă de piele scurtă până în talie (sau vestă scurtă) când e mai frig, dar materialul e grosuț, nu prea e nevoie. Ascunde ”colăcei”, și tot ce nu vrem să se vadă, dar ne și pune în valoare, mulându-se frumos în spate. Este spectaculos și fură toate privirile. Mai găsiți pe negru aici. La mine a fost love at first sight, la un târg, și nu m-am lăsat până n-a fost al meu 🙂 Puteți vedea/cumpăra alte piese aici sau vizita concept store-ul de pe Dorobanților 107, Cluj-Napoca, dacă vi se potrivește și vouă stilul.

Outfit: blazer Veronica Frișan, geantă Zara, cizme unicat by Clujana.

Foto: Francisc Sandor 

Stil de purtare 1.

veronica frisan blazer (2)
veronica frisan blazer (3) veronica frisan blazer (4) veronica frisan blazer (5)

Stil de purtare 2.veronica frisan blazer (6) veronica frisan blazer (7) veronica frisan blazer (8) veronica frisan blazer (9) veronica frisan blazer (10)cizme clujana

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)