Outfits

Wild West Story

Imi amintesc că, atunci când eram mică, eram un cititor înfocat al romanelor lui Karl May. Pe atunci, găseam cărțile la tarabele de ziare, pe care eu și sora mea le pândeam pentru a cumpăra ultimele noutăți ale autorului. Apoi petreceam zile în șir călare pe roman, abia așteptam să scap de la școală, să termin temele, pentru a mă afunda din nou în vestul sălbatic, cu Old Shatterhand, Old Firehand, Winnetou și alți eroi din scrierile autorului neamț. Eram fascinată de cultura nativilor americani, numiți impropriu indieni, transpuneam în imagini cu o claritate indescriptibilă felul în care arătau amerindienii, firul epic se derula ca un film în fața ochilor mei. De atunci știu multe despre fisolosia de viață a acestora, și de câte ori văd câte un sudamerican tipic prin oraș, îmi fuge gândul la cărțile copilăriei. Desigur, cărțile lui Karl May nu erau doar despre vestul sălbatic (vezi De pe tron la eșafod), și erau la fel de captivante, însă exotismul m-a atras în special.

În acest moment de inspirație karlmayaiană, dacă pot să o numesc așa, mi-a venit ideea să scot din dulap fusta de piele întoarsă, wild west style, și să fac un amestec de modernism european și inspirație amerindiană.

Foto: Francisc Sandor; Locație: Casa Boema.

casa boema (2) casa boema (4) casa boema (3) casa boema (1) indiana (3) indiana (4) indiana (2) casa boema (9) casa boema (10)

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)