Outfits

Cum să economisești cu stil

Între sezoane, sunt pusă într-o încurcătură grozavă cu garderoba. Cu grija kilogramelor în plus, să nu cumva să nu-mi fie bune cele de (primă)vara trecută și cu pofta de ceva nou, îmi doresc chestii faine, versatile. Am două soluții:

-> îmi rezerv o zi și scot toată garderoba din sezonul trecut, sortez, și încerc să găsesc combinații noi pentru piese pe care poate nu le-am exploatat la adevăratul lor potențial. Adică, încerc să îmi mai variez stilul și să fac și alte combinații decât cele cu care mă simt foarte confortabilă. Am observat că pot deveni confortabilă și cu niște combinații noi, la care nu m-am gândit până acum. Asta este soluția fără buget, sau cu buget minim în care vrei să scurtezi, tai sau să tranformi ceva la croitor.

-> merg la smartshopping, și acum nu vorbesc de vânătoarea de comori prin seconduri sau outlets, ci de piese versatile, de designer, unde calitatea e garantată… dar și multifuncționalitatea. De curând, am redescoperit-o pe Veronica Frișan, și am decis că cel mai economic mod de a-mi satisface poftele vestimentare cu piese de calitate este să recurg la piesele vestimentare versatile.

Ce înseamnă o piesă vestimentară versatilă?

Înseamnă că o poți purta în cel puțin două moduri, pentru ca aceasta să arate diferit pe tine, astfel încât dai impresia că ești cu o altă haină, chiar dacă pe aceeași culoare. Mai puțin piesele ”fățarnice” ale Veronicăi, adică cele cu două fețe, care au o culoare diferită pe partea interioară și, practic, beneficiezi de două culori.  Nu demult, ați văzut blazerul multifuncțional, care se poate purta în 10 moduri – nu-i așa că e mega tare? Prețurile se învârtesc pe la 200-300 de lei (vezi în shop) – cam cât ai cheltui și într-un outlet, pe 2-3 piese diferite (de duzină).

Vezi, în acest sens, și Petale de primăvară și love at first sight

Vezi și Ai auzit noutățile?…

————————————————————————————————————-

În altă ordine de idei, cred că știu să recunosc un talent, acolo unde este. Trecând de la talentul vestimentar la cel muzical, fata de mai jos are un cover mai bun decât originalul. Și pentru că rezonez…

I’m a sinner, I’m a saint…
Azi am optat pentru un top asimetric, care poate fi purtat și cu fața, și cu spatele – cu logo-ul VF în față ai un aspect mai ”cumințel”, doar cu vedere la buric (al meu încă nu-i expozabil 🙂 ), sau fără ”vedere” deloc, dacă iei pe dedesubt un top fără bretele, cât încă nu-s căldurile mari. Treburile prea cuminți nu-s de mine, cine știe, poate la niște picioare dezgolite (ex. pantaloni scurți), da. Eu prefer ”the sinner part” of the top, adică partea cealaltă, foarte decoltată. Găsesc că arată excelent cu un model de sutien care arată bine expus, la fetele fără probleme cu abdomenul, cu un sutien tip bustieră sau o bustieră – pentru noi, restul, care trebuie să muncim foarte mult să stăm fără burtică 🙂

veronica frisan (1) veronica frisan (2) veronica frisan (3) veronica frisan (4)

quotes 2 veronica frisan (5) veronica frisan (6) veronica frisan (7) veronica frisan (8) veronica frisan (9) veronica frisan (15) veronica frisan (16)

 

quotes
veronica frisan (17)
multifunctional frisan (2)multifunctional frisan (3)veronica frisan (15)multifunctional frisan (4)

veronica frisan (18)

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)