Lifestyle Shopping

Half is Free, la Cluj-Napoca

Dragile mele, începem săptămâna cu o veste bună pentru buzunarul nostru, al iubitoarelor de cumpărături… cu stil. Weekendul următor va avea loc la Cluj-Napoca festivalul de shopping Half is Free powered by andreeaesca.com, unde se vor putea achiziționa haine de branduri și designeri la jumătate de preț. Festivalul s-a mai ținut la București, și este acum în premieră la Cluj-Napoca, având-o alături pe Andreea Esca și alte vedete bucureștene.

Festivalul va fi în 26 martie, în binecunoscuta locație a Muzeul de Artă, Palatul Banffy (Piața Unirii, nr 30.), între orele 10.00 și 19.00. Având în spate experiența proaspătă cu Galeria de stil, unde am găsit designeri români fabuloși la prețuri fenomenale (și am făcut și deal-uri excelente), nu pot să-mi imaginez decât că brandurile cunoscute la -50% din prețul normal e un paradis al shoppingului cu stil, nu altceva!

De exemplu, de la Galeria de stil m-am ales cu o rochie lejeră perfectă, semnată de Dana Dinu (120 lei la preț de târg, parcă), și o jacheto-rochie-haină absolut superbă, mai că nu scria Sigina pe ea, semnată de Veronica Frișan (320 lei).

dana dinu dress veronica frisan

Comparând prețurile marilor branduri mass market, din mall-uri, și prețurile pieselor de designeri, în ediții foarte limitate sau unicat, cred că este mai avantajos pentru noi să trecem pe la astfel de târguri, și d.p.d.v. financiar, și ca stil (design mai intereant, creativitate + nu vezi ce porți tu la 100 de alte persoane) și e avantajos și pentru ei, că ne promovăm valorile artistice naționale. Noi, shopping addicts, așa putem susține economia țării :), chiar dacă mai luăm una alta și de la un brand internațional.

Ne vedem sâmbătă, eu mă duc, deja fac economii 🙂

half is free cluj

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)