Lifestyle Review

CC Cream și gloss de volum Gerovital Luxury

Simt că mai sunt atâtea să vă povestesc despre gama Gerovital Luxury, că nu mă lasă sufletul să trec încă la gama Equilibrium, de care vă promisesem că vă dau detalii. O să revin cu Equilibrium în curând.

Având în vedere că e ”luna iepurașului” și poate ați vrea să va luați pe partea de makeup ceva delicat, discret dar de efect și de bună calitate, vă recomand cc cream-ul Gerovital Luxury și gloss-ul uimitor de strălucitor, Volume Booster. Dacă nu le cauți expres, denumirea o să vă inducă în eroare: cc cream-ul e o cremă ca un fond de ten foarte lejer, și se numește Final Touch Cream SPF 25.

Final Touch Cream din gama Gerovital Luxury oferă o acoperire foarte naturală, cu factor de protecție 25, care îi conferă un statut antiageing. Este o singură nuanță, medie, dacă o tapotezi în două straturi, poți obține un ton mai închis. Eu port de obicei cea mai deschisă nuanță, așa că aceasta îmi e puțin închisă, dar subliniez că eu sunt foarte albă. Cred că se poate încerca și în magazinul de brand Gerovital.

Vezi și Gerovital Luxury, păreri după un an.

Volume Booster Lip Cream Gerovital Luxury nu este nicidecum ”cream”. Este un gloss cu microparticule strălucitoare, care oferă un look briliant buzelor, îți iau ochii atât la soare, cât și la lumină artificială. Are un ușor gust de scorțisoară și oferă un efect de volum prin vasodilatație, dar nu usucă buzele ca alte produse similare. Textura de gloss păstrează hidratarea. Și pe el îl puteți găsi în magazinele de brand Gerovital.

Am vrut să le scot în evidență pentru că sunt, practic, produse de makeup, dar într-o linie de îngrijire. Dacă vă doriți ceva cu acoperire mai mare decât acest cc cream, există fondul de ten din gama Gerovital Beauty, care are un subton gri, rece, care mie îmi place foarte mult și este și foarte accesibil ca preț.

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)