Featured Outfits

Kurtmann Bloggers Collection – acum, online!

Vi s-a întâmplat vreodată să căutați un articol vestimentar sau de accesorii și să nu găsiți ce trebuie? Sunt convinsă că vi s-a întâmplat cel puțin o dată. Ei bine, și eu pățesc la fel cu gențile. Găsesc greu ceva ce să mi se potrivească, din mai multe aspecte. Așa că mi-am creat una. Geanta face parte dintr-un proiect, Kurtmann Bloggers Collection, al cărui eveniment de lansare l-am menționat aici.

PARTEA ÎNTÂI: LANSAREA
Petrecerea de lansare a KBC a avut loc într-o locație superbă, deasupra Clujului, la HillHouse Feleacul, prin amabilitatea dr. Kiki Cristian Bucur.

kurtmann_bloggers_collection_1 kurtmann_bloggers_collection_3kurtmann_bloggers_collection_5
kurtmann_bloggers_collection_17

kurtmann_bloggers_collection_2 kurtmann_bloggers_collection_4 kurtmann_bloggers_collection_16

Deși vremea n-a fost de partea noastră, am avut de partea noastră oameni frumoși – invitații noștri, care ne-au fost alături și de parteneri de excepție, unul și unul, vă invit să vă uitați la ei pe site:

Ronda Medicalpartener și sponsor principal

La Casa Pane – pateuri, deserturi, macarons, absolut delicioase!

kurtmann_bloggers_collection_11 kurtmann_bloggers_collection_15

BonBon Shop – cu ispitele dulci bine cunoscute

kurtmann_bloggers_collection_13

Gramma Wines – un savuros aligote lichid, vinul conversației, sufletul petrecerii 🙂

kurtmann_bloggers_collection_7 kurtmann_bloggers_collection_9kurtmann_bloggers_collection_8

Aqua Carpatica – ”cea mai pură apă minerală”, apă pe sufletul meu, din zona Dornelor 🙂

kurtmann_bloggers_collection_10

Geta Ungurean Events – pentru acele mici detalii care fac diferența

Flavius Fulea Photography – pentru foto&video

Gabriel Pap Servicii foto-video Cluj – 313.ro

PARTEA A DOUA – KURTMANN BLOGGERS COLLECTION

geanta piele naturala (11) geanta piele naturala (12)

Hairstyle credits: mulțumesc Scridon Latifa & Vestige Centre Ville pentru zulufii de wild wanderer!

KBC este un proiect din care facem parte 5 fashion&lifestyle bloggers – Ioana Bora (inițiatoarea proiectului), Ioana Chișiu, Sandra Bendre, Mădălina Merca și cu mine, pentru cunoscutul brand online Kurtmann.ro. Colecția cuprinde genți premium, din piele 100% naturală, în număr de 5 – câte o geantă realizată după personalitatea și nevoile fiecăreia dintre noi, nu există o legătură între ele ca modele, punctul comun fiind dragostea pentru stil, adaptată necesităților zilnice.

1. Geanta Ioana Bora 4 Kurtmann este o geantă 2 în 1, care poate fi purtată și pe post de rucsac. Este încăpătoare, se pot transporta multe lucruri, inclusiv lucrușoare ale adorabilei Anastasia, fetița Ioanei Bora. Astfel că această geantă se adresează mămicilor fashionable, ocupate, și tuturor femeilor care necesită confort în timp ce sunt în activitate.

2. Geanta Ioana Chișiu 4 Kurtmann este o geantă glam, elegantă, dar în care pot să încapă mai multe lucruri decât un telefon.

3. Geanta Sandra Bendre 4 Kurtmann este o geantă-plic, ce poate fi adaptată atât la ținută de birou, cât și la o ieșire seara, în oraș, mai elegantă. Mânerul inovativ permite ca clutch-ul să nu scape din mână, cum se întâmplă uneori cu gențile-plic.

4. Geanta Mădălina Merca 4 Kurtmann aduce un model simplu, dar sofisticat, minimalist, adaptat stilului ei personal.

Citiți mai multe despre fiecare geantă în parte pe site-ul Kurtmann și pe blogurile fetelor. Nu în ultimul rând, vreau să vă vorbesc despre geanta mea:

5. Geanta Wanderer, Sigina Pop 4 Kurtmann este un model încăpător, adaptat necesităților unei femei de carieră, complexă, care să poată duce cu ea de la dosare și tabletă la portfard și alte ”lucruri femeiești”, într-un mod elegant, fără multe alte bagaje după ea. Ca toate gențile colecției, este o geantă premium, din piele 100% naturală, pe un model clasic, ce nu iese din modă niciodată, pe culori care merg în orice anotimp – lucru care mi s-a părut extrem de important, pentru că gențile de sezon ”expiră” repede. Clasicul vișiniu este o culoare sofisticată și totuși purtabilă în viața de zi cu zi, la întâlniri de business, și în călătorii scurte, de pe o zi pe alta, cum este cazul meu, la consiliere nutriționale în diferite orașe. Practic, dacă ești plecată de dimineața până seara, poți căra cu tine tot ce ai nevoie. Cureaua este cross-over, dacă doriți un aspect mai elegant, o purtați pe un umăr, mai strânsă, dacă vreți confort, o lăsați mai lejeră, tip poștaș, și aveți mâinile libere. Vișiniul este temperat de lățimea bej a genții, care o scoate din anonimat. Ambele sunt culori versatile, ușor asortabile, nu presupun probleme, geanta merge la aproape orice ținută de zi. Poate fi achiziționată la prețul de 399,90 lei, transport gratuit, de AICI.  

geanta piele naturala (1) geanta piele naturala (2) geanta piele naturala (3) geanta piele naturala (4) geanta piele naturala (5) geanta piele naturala (8) geanta piele naturala (10)

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (3)

  • Ce dragut! Frumusica geanta ta! 🙂

  • Multumesc, Lory! O ador!!!!

  • Felicitari Sigina pentru acest super proiect! Imi place foarte mult geanta care iti poarta numele, e exact pe stilul meu.
    Te pup!