Featured Outfits

The perfect bag

geanta-kurtmann-5

Ador goliciunea orașului de august, cum iubesc și forfota festivalurilor gen Electric Castle și Untold, care au pus Clujul pe foc nu demult. S-a instalat o liniște fierbinte, iar #therealuntoldlife (vezi instagram) continuă mai frumos ca niciodată. În serile astea fierbinți îmi place să conduc cu toate geamurile jos și să țin o mână afară, încercând să prin bulgării de aer copt care-mi scapă printre degete, la … km/h 🙂 Sau să citesc o carte bună și relaxantă, în timp ce savurez un ceai negriu cu lapte și gheață la Olivo… sau în pat. Citesc Arta Simplității, o carte inspiratoare și plină de zen a lui Dominique Loreau, unde am dat peste rețeta genții perfecte, pentru că știți că asta e una din preocupările mele din zona de stil personal de acum. Și anume, cum trebuie să fie geanta perfectă:

citate (1) citate (2)

Cred că nu este ușor ca o geantă să respecte toate aceste necesități. așa că dacă sunt îndeplinite măcar 60% din ele, suntem mulțumite. Și pentru asta am creat-o pe Wanderer, pentru că am vrut o geantă dintr-o piele de excepție, frumoasă și pe interior,

geanta kurtmann (6)

cu curea reglabilă – poți s-o porți elegant, pe un umăr sau crossover, când vrei să ai mâinile libere și, neapărat, spațioasă! Deși merge în orice sezon, inclusiv acum, cu culori neon, vișiniul mi s-a părut o culoare regală, în ton cu anotimpurile noastre – avem cam 8 luni de frig și va străluci mai cu seamă la toamnă, pentru că bordoul nu iese din tendințe niciodată!

Ca și combinații de culori de vară, ador Wanderer cu verdele electric

geanta kurtmann (2)

Cu culorile nude – dantele, voal

geanta kurtmann (3)

Și desigur, jeans!

geanta kurtmann (4)

Pentru că în fiecare femeie se ascunde o mică Wanderess, geanta o găsiți AICI

geanta kurtmann (1)

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)