Featured Outfits

Always on the go

Contează enorm să îți placă ceea ce faci, indiferent că ești angajat sau independent. Când iubești ceea ce faci, nimic nu pare greu, îți aduce bucurie, provoacă adicție. Așa și la mine cu consilierele nutriționale. Știți deja că ofer consiliere nutriționale la Dorna și la Baia Mare-Satu Mare, și pentru asta trebuie ”să-mi fac bocceluța” adesea. Drept să vă spun, drumul nu este cea mai anostă parte, ci împachetatul/despachetatul. Așa că am grijă ca ceea ce iau cu mine să fie mereu gata de plecare și să încapă în geanta alocată.

Trusa de machiaj – produsele de aici nu le folosesc niciodată acasă, am dubluri pe care le folosesc în deplasare, așa că nu mă trezesc niciodată cu ea descompletată la destinație.

Trusa de skincare – de la produse de igienă personală la cele de îngrijire ale pielii, am unele produse 2 în 1 sau multifuncționale, astfel că nu-mi ocupă mult spațiu. Am o periuță și o pastă de dinți în dublură, care nu părăsesc borseta. Utilizez flaconele mici pentru călătorie și acasă îmi recompletez produsul care se consumă: toner, lapte demachiant etc.

Acestea trebuie să încapă în geantă alături de fișele pacienților, telefon, tabletă și încărcătoare, o punguță cu lenjerie intimă de schimb +/- o ”micime” în care dorm (de obicei furou), caserola cu mâncare, perie de păr. Nimeni nu-și închipuie heterogenitatea genții mele. Pentru asta am conceput geanta Wanderer, să pot să transport frumos toate astea cu mine, fără să fiu nevoită să apelez la genți/saci sau să cărăbănesc trollerul. Acum vă arăt o variantă casual elegantă de a o purta, deși merge foarte bine cu talpă joasă și cu blugi.

Pozele sunt realizate de Francisc Sandor, una din cele mai disciplinate persoane aflate în monitorizarea mea nutrițională 😀

— Geanta este disponibilă AICI

geanta_piele_francisc_photography_3 geanta_piele_francisc_photography_2 geanta_piele_francisc_photography_4 geanta_piele_francisc_photography_5 geanta_piele_francisc_photography_6
geanta_piele_francisc_photography_7
geanta_piele_francisc_photography_8 geanta_piele_francisc_photography_10

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (1)

  • Imi place mult geanta, insa imi place mai mult cum arata intreaga tinuta. Pantalonii sunt superbi! 🙂

    Andra