Featured Review

(Review) Giorgio Armani Powder & MAC Eyeliner Brush

Adesea îmi dă prin minte că încep să fiu tipicară atunci când vine vorba de machiaj. Și mă străduiesc să nu fiu așa, însă există câteva produse pe care le folosesc mereu și de care nu mă pot lipsi sub nicio formă, atunci când mă machiez. Mai bine nu mă machiez. Două din acestea sunt pudra translucidă și pensula de aplicare a tușului.

Când vine vorba de pudră de fixare, chiar dacă am tenul normal cu tendință de uscare, aceasta este nelipsită. Și la mine apar zonele ”shiny” nedorite, după multe ore de la efectuarea machiajului, în special pe zona T. De obicei investesc în pudre, și cea mai intens utilizată și longevivă pudră a mea este cea de la Estee Lauder, vă vine sau nu să credeți, încă mai am din ea o grămadă! Desigur că am mai folosit și alte pudre, între timp, însă Estee a fost extrafolosită și mă mir că încă nu s-a terminat. Pentru că efectiv m-am plictisit de ea (a fost scumpă, însă e o cantitate mare de pudră), am achiziționat altă pudră, de la Giorgio Armani. Le voi folosi în paralel, sau probabil una va fi de călătorii, alta pentru acasă. Pudra de la G.A. este Micro-Fil loose powder, nuanța 01. Este translucidă, se încorporează și se uniformizează imediat, e testată deja pe machiaje făcute de la 5 dimineața și care durează până pe la 11 noaptea, cu o necesitate de rematifiere undeva după vreo 6-8 h. Sunt extrem de mulțumită de ea, și probabil sunt asigurată pe următorii doi ani – cutia are 15 g, dar cum cea de la Estee are 18 g și nu se mai termină, să nu vă imaginați că e puțin. Utilizez atât pensula de aplicare pudră cât și aplicatorul propriu cutiuței, depinde de situație.

Foto: Amalia Talihan

giorgio armani loose powder (1) giorgio armani loose powder (2) giorgio armani loose powder (3) giorgio armani loose powder (4) grey hair (2) grey hair (1)

Tușul a fost primul meu instrument cosmetic, pe vremea preadolescentină, când machiajul la vârsta respectivă era un tabu. Nu rimelul, ca la alte fetițe, și nici rujul. Tușul mă ajuta să îmi pară ochii mai mari, așa că am început să îl folosesc, pe ascuns, pe la 12 ani. Acum sunt extrem de pretențioasă la tușuri și sunt într-o continuă căutare. Ba nu-mi place timpul de uscare, ba nu îmi place rezistența în timp, ba pensulița. De câtva timp m-am îndrăgostit de tușul MAC, care este singurul care-mi răspunde necestităților. Așa că am decis să-i curm izolarea și să îi aduc din membrii familiei mai aproape, primer-ul și noua mea pensuliță pentru tuș. Pensulele de tuș sunt de mai multe grosimi, eu prefer una mai groasă, pentru cateyes. Pentru dungi foarte subțiri am deja tușul Melkior, cu pensuliță extrem de fină. E extrem de calitativă și sunt foarte mulțumită de ea.

pensula tus mac (1) pensula tus mac (2) pensula tus mac (3) grey hair (3)

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)