Featured Shopping

Cheap Beauty Haul made in UK

shopping (6)

În general, prefer să dau bani mai mulți pe ceva de calitate, însă nu mă dau în lături de la cheap shopping, atunci când beauty-curiozitatea îmi e pusă la grea încercare. Atunci când sunt în altă țară, îmi place să încerc produsele locale aflate la îndemâna tuturor și să compar cu ce cunosc.

SEE My Foodporn Vacation & Călătoria Verde

Pentru că nu sunt acum sales și nici midsales, ci doar câte un clearance uitat de lume pe ici pe colo, m-am limitat la mai puține produse mai costisitoare (Diesel for the win, niște teniși ultracomozi și niște sandale tot din familia Diesel, extrem de versatile, o sa le vedeți în postările de tip outfit) și m-am axat pe produsele tipice de îngrijire pe care le găsești în supermarket, made in UK. Majoritatea sunt pentru baie și demachiere, pe cele pentru păr probabil le voi prezenta separat.

Singurul made in USA este gelul de duș cu miere și piersică, English Honey and Peach Blossom, pe care l-am și folosit acolo. Miroase extraordinar de bine, a dulce și a vară, mi-a făcut o aromaterapie grozavă la duș.

cosmetice englezesti (21) cosmetice englezesti (1)

Original Source are niște geluri de duș cu un miros fabulos!!! Încă nu le-am folosit, însă mi-au plăcut grozav de mult mirosul și marketing-ul lor. Pentru că, dacă vinzi produse foarte accesibile ca preț, nu înseamnă că poți să le vinzi oricum, ci le creezi o imagine frumoasă. Ceea ce scrie pe spatele flacoanelor este tare simpatic – ai grijă să eviți ochii, că nu e pentru ei produsul 😀

cosmetice englezesti (2) cosmetice englezesti (16) cosmetice englezesti (17)

Sainsbury’s este un lanț de hipermarkets cu istorie, și care are propria linie de produse, ca orice hipermarket. De Sainsbury mai ține și un alt lanț de hipermarkets, mai recent, Tesco. M-am limitat la un gel de duș cu merișoare, cu un miros absolut demențial (încă nu l-am folosit) și la niște produse de demachiere, în special gel de spălare a feței pentru ten sensibil și pentru toate tipurile. Sunt curioasă cum se comportă, pentru că eu prefer gelurile de spălat fața când sunt în deplasare, iar în hipermarket la noi se găsește acest tip de gel doar pentru ten gras și mixt. Avem așa ceva doar la dermatocosmetice (eu am de la Eucerin). Opțiuni ieftine însă, pentru toată lumea, pentru tenul uscat, nu sunt, la noi, din câte știu. Chiar sunt foarte curioasă cum sunt aceste geluri de curățare. Alături de ele, am luat și o loțiune demachiantă, că erau la ofertă (cuvântul preferat al shopaholicelor 🙂 ) și, mai mult, pentru ce scrie pe spatele lor: try me! și, dacă nu ești mulțumit, poți să le returnezi. O să găsim așa ceva, în România, la niște produse de câțiva lei, vreodată??!!

cosmetice englezesti (8) cosmetice englezesti (10) cosmetice englezesti (9)cosmetice englezesti (3)cosmetice englezesti (4)

Produsele vintage-like m-au atras întotdeauna, iar unul din brand-urile care mi s-a părut frumușel e Soap&Glory. Și, pentru că nu m-am putut hotărî, și îmi venea să iau tot raftul, le-am lăsat acolo 😀 La fel și cu Dirty Works sau cele rozosine și foarte romantice din pozele de mai jos. În schimb, am luat ceva în același ton, de la Creightons, Squeeky Clean, pe care abia aștept să le încerc.

cosmetice englezesti (5) cosmetice englezesti (6) cosmetice englezesti (7)shopping (3) shopping (1) shopping (2)

Săpunul lichid pentru mâini Dalton House se găsea în Lidl și l-am luat pentru flacon. Nu știu cât e de grozav, dar am de gând să îl reumplu cu o rezervă de săpun mai de soi, când se termină, și să păstrez flaconul.

cosmetice englezesti (11)

Englezii exploatează la greu monarhia, și toate-s brand-uite ba cu Imperial, ba cu Majesty, ți-e mai mare dragul când le vezi. Imperial Leather miroase și el extraordinar de bine (de fapt, pe toate îmi vine să le mănânc, așa un miros veritabil au) și așteaptă, cuminte, pe raftul din baie să îi vină rândul.

cosmetice englezesti (12) cosmetice englezesti (13)

Face-wash-ul de la Garnier Exfobrusher Spot Fighter l-am găsit în Tesco și l-am luat doar pentru că l-am văzut în Cluj la Moving, la o tipă, în vestiar și mi s-a părut extrem de util un produs de curățat tenul cu perie încorporată. Perișorii sunt de silicon și sunt o idee bună pentru călătorii, luat cu tine la sala de sport, în orice caz, în deplasare. Mă deranjează că e pentru ten cu probleme, probabil voi încerca să îl ”decapitez” și să pun produs potrivit tenului normal-uscat.

cosmetice englezesti (14) cosmetice englezesti (15)

Tot la capitolul cheap shopping intră și următoarele produse de machiaj: perle bronzante, fard de obraz bronze (pe care l-am și zgâriat, că îl folosesc deja) și peachy. Pe acestea le-am găsit într-un magazin exclusiv cu produse de îngrijire a corpului, lângă Boots, și le-am luat tot pentru că made in UK.
cosmetice englezesti (23)

cosmetice englezesti (20)

cosmetice englezesti (19)

Ceva ce mi-a plăcut enorm: ai opțiunea să iei flori din hipermarket, buchete gata făcute, absolut superbe. Aș vrea să avem și noi așa ceva, pentru că, dacă ai treabă în mall, și trebuie să iei și flori, trebuie să te căruți la florării sau la piață. Efectiv, mi se pare genial să pui în coșul de cumpărături și niște buchete de flori superbe și proaspete!
shopping (4)

shopping (5)

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (3)

  • Sa te bucuri din plin de toate! Multe bunatati faine si cu preturi decente! Asa ca n-ai facut ravagii prea mari in buget. Eu sunt foarte curioasa sa ne povestesti mai multe despre fiecare dintre ele dupa ce le incerci. Macar sa ma oftic ca nu am de unde sa le iau pe majoritatea. Ideea cu florile mi se pare si mie super, mai ales ca vad acolo niste preturi extrem de ok. Au inceput si pe la noi sapara buchete in Lidl si Carrefopur, dar doar la ocazii mai speciale.

  • Deena, da, nu sunt scumpe, eu am luat de aici din piata buchete cu 45 lei, adica vreo 9 lire, la ei sunt ff frumoase cu 5 si 6 lire, si 8 lire.

    Multumesc frumos!

  • Cat despre cheap shopping, practic atata sunt gelurile de dus si la noi, nu sunt chiar de 3 lei, dar sunt curioasa cum se simt.