Featured Review

Princess Skincare Review

princess skincare (5)

Princess SkinCare este una din cele mai bune produse de îngrijire a pielii din câte am folosit până acum. Fiind brand exclusiv de chirurgie estetică, linia de îngrijire vine în ajutorul tenului după intervenții, însă poate fi folosită fără probleme și acasă.

Linia de îngrijire are trei produse dermatocosmetice: Princess Daily Youth, Princess Antiageing și Princess Recovery. Pe primele două le am eu, al treilea produs se folosește în clinică de estetică. Cu ce vine nou gama asta e că nu e niciun produs cremă. Au consitență de gel și ser și nu încarcă deloc, se absorb imediat și au un efect remarcabil, se vede după primele 24 h.

princess skincare (7) princess skincare (8)

Daily Youth Moisturizing Gel – menține tinerețea pielii
Este un gel răcoritor ce permite o hidratare de durată a pielii, pe care o face mai elastică și asigură celulelor energia necesară păstrării unor trăsături luminoase și frumoase. Se aplică dimineața sau, după caz, după curățarea feței. Poate fi folosit de toate vârstele, și de ambele sexe.

Anti-ageing – Vitalizing Serum – conferă pielii un aspect întinerit
Serul delicat asigură regenerarea pielii, reduce ridurile și oferă pielii, un aspect ferm și tânăr. Pielea își recapătă suplețea ți vitalitatea, iar trăsăturile devin mai radiante. Se aplică dimineața, sub Daily Youth și seara.

Recovery – Soothing Essence – îmbunătățește aspectul pielii
Concentratul hidratant îmbunătățește capacitatea naturală de reparare a pielii și oferă un aspect luminos, plin de vitalitate. Lasă pielea curată și fină. După curățarea feței, se aplică 2-3 picături pe față și gât și se masează ușor.

În afară de gelurile de mai sus, Princess mai are seturi de 8 măscuțe, cu acid hialuronic și cu ceai verde.

princess skincare (9) princess skincare (11) princess skincare (10)

Mască cu acid hialuronic – senzație răcoritoare pentru pielea deshidratată
S-a dovedit că masca cu acid hialuronic creste nivelul de hidratare, reduce uscăciunea vizibilă și îmbunătățește elasticitatea pielii. Pe lângă efectul plăcut, răcoritor, masca permite reducerea ridurilor fine și lasă pielea strălucitoare. Utilizarea frecventă susține lupta împotriva semnelor de îmbătrânire a pielii și asigură menținerea unui aspect tânăr.

Ce zic eu: am încercat-o într-o zi în care aveam nevoie, îmi simțeam tenul obosit și tern. Vine împachetată pe o formă de față din plastic, mustind de substanță activă, așa că poate fi reîmpachetată la loc și mai poate fi folosită o dată – asta ca mic secret. Am stat cu ea pe față circa o oră (mi se pare prea puțin 15 minute), deși aș fi stat mai mult, pentru că senzația de răcoare îmi displace pe vremea asta – dar va fi binevenită la 30 de grade. Efectul său este wow: hidratează extraordinar tenul, diminuează ridurile și le ”umple”, parcă tot tenul pleznește de sănătate. Cred că e de departe cea mai bună mască pe care am utilizat-o! Cum am spus, pentru că mai rămâne o grămadă de substanță activă în pliculeț, eu o refolosesc, motiv pentru care am reîmpachetat-o pe sablonul de plastic și am reintrodus-o în plic, să absoarbă și restul de substanță activă. Poate fi aplicată și pe gât, probabil asta o să fac pasul următor. Tenul își recapătă luminozitatea, e foarte faină! Singurul lucru care nu-mi place e ”răcoreala” – detest frigul.

Mască cu ceai verde – Îngrijire optimă pentru pielea iritată
Aceasta conține multe ingrediente cunoscute pentru efectul lor antioxidant și calmant și are, de asemenea, proprietăți de regenerare a pielii. Masca cu ceai verde asigură vitaminele necesare pielii, calmeazp iritațiile și protejează împotriva factorilor de mediu dăunători.

Nu am încercat această mască încă, însă o voi duce cu mine la cosmetică. Am un ten neproblemativ, și nu aș utiliza-o până când nu îmi fac un gommage serios, pentru calmare. În ultimul timp, îmi fac gommage și proceduri cosmetice faciale doar la salon, așa că va veni cu mine 🙂

Princess Skincare se găsește în clinicile de chirurgie estetică, la noi, la Cluj, la Artis, și tot de acolo se pot achiziționa. Până una alta, nu uitați să vă purtați coronița invizibilă! 🙂

Poze: Amalia Talihan

princess skincare (4) princess skincare (1)princess skincare (2) princess skincare (6)

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (4)

  • Ce preturi au?
    Saptamana usoara! 🙂

  • Tania, habar nu am, dar cica cele mai bune din zona 🙂 De aceea am pus contact acolo sa intrebe fiecare ce vrea. Undeva in jur de 150 una

  • Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti daca pot achizitiona un pachet de masti cu acid hialuronic si la ce pret. Sunt estetician si am incercat si eu aceasta masca acasa si e wow. Am primit-o de la o buna prietena. As vrea pentru uz personal. Multumesc mult. PS: daca cineva a intrebat la clinica poate sa ne ofere un feedback, referitor la pret? Ms.

  • Alina Lore suna la Clinica Artis si intreaba. sau la 0731339162