Featured Outfits

Always wear your invisible crown!

Am văzut prima oară brandul Princess Skincare la Dana Derm, centrul de remodelare corporală și estetică facială unde am consiliere de nutriție, la Vatra Dornei. Mi-a atras atenția designul simplu, alb negru, logo-ul feminin, aproape girlie – Princess, cu coroniță. Ulteior l-am observat și la noi, în Cluj, la Clinica Artis3, și tot în Cluj am făcut cunoștință cu el. În principiu, sunt produse de uz chirurgical estetic, este uimitor cum a evoluat estetica facială, în loc de lifting, procedură minim invazivă și ești cu 10-20 de ani mai tânără. Dar au și o linie de dermatocosmetice-dispozitive medicale, care se pot lua acasă pentru îngrijire. Serumul de noapte, gelul Daily Youth, masca cu acid hialuronic și cea cu ceai verde sunt niște produse despre care urmează să vă vorbesc într-o viitoare postare, dar după ce încerc măștile despre care am auzit că sunt divine, au un efect de vis! Desigur, ele sunt perfecte și pentru bărbați (după cum spune Dr Daniela Vasiluț, pașii enumerați aici sunt valabili pentru femei și bărbați deopotrivă).

Cum spuneam, logo-ul Princess s-a lipit de suflețelul meu de femeie cochetă instant. Delicatețea însemnului vizual și prestanța utilizării în clinici de estetică, coroborate cu eficiența pe care deja am constatat-o la serum și la Daily Youth, mă fac să le integrez foarte bine în rutina mea zilnică de îngrijire anti-age. Poate pentru că toate fetele se visează prințese de mici – de la păpușile barbie cu tul roz, la rochiile de mireasă, când au șansa să arate ca niște prințese adevărate, pentru o zi. Fiecare seară și dimineață cu Princess Skincare îmi amintește de următorul sfat:

Cu alte cuvinte: trăiți mereu ca și cum ați purta o coroană învizibilă: feminine, stilate, delicate, educate, mereu cu capul sus – nu confundați demnitatea cu orgoliul sau invers, mereu la datorie, pentru că prințesele au și multe obligații, pe care le execută cu eleganță și cu zâmbetul pe buze, deși uneori le e greu, străduiți-vă să fiți niște doamne în orice circumstanță.

Outfit: rochie Zara de aici, jambiere+ciorapi sosetaria, sandale de aici,

Hairstyle: Ioana Todoran

Pics by: Amalia Talihan

 princess (3)

Vezi Princess Skincare review și Hyaluron Face Maskprincess (4) princess (5) princess (7) sigina (2) princess (9) princess (10) sigina (1) princess (11) princess (13) princess (14) princess (12)

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (5)

 • buna,
  esti super !
  iar pantofii tai sunt dementiali:) !
  de unde sunt?

  pup

 • Ador acest tip de outfit, mi se pare foarte hot si feminin. Iar coafura o completeaza la fix.

 • Veeery nice!!! 🙂

 • ne poti spune niste preturi pt Princess Skincare?
  multzu }{

  f tare coafura, stilul, ssuper!!

 • mihaela, o sa zic cand fac review-ul efectiv al produselor. Undeva pe la 140 de lei sticluta, mastile sunt in set, o sa scriu atunci