Featured Review

SHR (Super Hair Removal), epilare definitivă la Studio Jolie

epilare definitiva jolie

Cred că sunt printre puținele persoane cărora le place rutina de epilare clasică, cu ceară sau cu zahăr (la Diana). Îmi place acel moment, tot la 3 săptămâni, dedicat necesităților cosmetice de bază: epilat, pensat, tratamente faciale. Îmi intensifică buna dispoziție, este un moment de adevărat răsfăț, deși fetele mai hairy probabil nu ar fi de aceeași părere cu mine. De aceea nici nu am fost prea serioasă la ședințele de IPL, pe care nu le-am terminat, deși pilozitatea s-a rărit considerabil.

Totuși, am decis să reiau procedurile de epilare definitivă, odată cu achiziția de ultimă oră a Adei, de la Studio Jolie, aparatul pentru SHR (Super hair Removal). Tehnica de epilare SHR este cea mai performantă tehnică de epilare permanentă cu lumină intens pulsată. Față de generațiile anterioare de IPL:

– nu arde deloc, simți doar o senzație de căldură ce nu crează discomfort, și e dotat cu răcire a zonei lucrate.

– are rezultate pe orice tip de piele și păr, inclusiv pe piele mai închisă, fire blonde etc.

– e mai ușor de folosit și mai economicos ca timp, ședințele țin mai puțin, se întind pe câteva săptămâni, în număr de 10-12.

– este necesar să folosești aparatul de ras înainte cu câteva zile, ca firele să fie doar puțin crescute

Fiindcă ședințele țin puțin, pot fi făcute și în pauzele de masă ale persoanelor cu un program fix de lucru, fără ca aceste ședințe să mănânce toată pauza 🙂

Pentru persoanele cu pilozitate pronunțată, inclusiv cauzată de dereglări endocrine, este mană cerească: nu suferi și te scapi de părul nedorit. Desigur, echilibrarea hormonală trebuie făcută de medic, însă partea estetică nu ar trebui neglijată. Așa că procesul de îndepărtare a părului de pe față, spate, mâini și de pe întreg corpul nu mai e o pacoste, din fericire! Mai multe detalii aici.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (2)