Featured Review

(Review) Aloe BB Creme

aloe bb cream

După ce au apărut bb cream-urile peste tot, la toate firmele posibile, mass-market sau de lux, s-au hotărât și Forever Living Products că e cazul să aducă bb cream-ul în România. Nu știu cum se face, dar firma asta, cu toate că o iubesc pentru că are niște produse fantastice, (atât suplimente alimentare, cât și cosmetice), e mereu cu 100 de ani în urmă. Deși sunt o firmă mlm foarte serioasă, se mișcă tare greu! Par example, deși sunt distribuitor de un car de ani, nu pot să fac înscrieri online, încă tot pe sistemul vechi se merge. Probabil peste încă vreo 5 ani o să faciliteze și dânșii înscrierea online.

Așa e și cu Aloe BB Creme de la Flawless by Sonya, care a intrat în catalogul românesc abia anul trecut în august. Am fost așa revoltată, că am refuzat să îl achiziționez, până de curând. ”Și târziu, și scump ca dracu”, m-am gândit, eu făcând o comparație cu bb-urile europene (168 lei fără discount-ul de distribuitor vs. 20-30 lei un bb din hipermarket). Numai că am uitat o chestie: face parte din colecția Flawless by Sonya, gama de machiaj FLP, urmașa Sonya Collection – am scris în 2010, aici, despre ele. Alte reviews FLP mai găsiți aici și aici.  Adică, din punctul meu de vedere, sunt cosmetice de lux. Ce înseamnă de lux, pentru mine? Fie de brand de lux, fie de o calitate extraordinară, care se oglindește în efect (și, normal, în preț…).

Aloe BB Creme vine în două nuanțe: Cocoa SPF 10 și Nude SPF 20, ambele 45 g, fiecare cu lista sa de ingrediente, ce diferă puțin între ele. Descriereasa generală sună așa: Această cremă de tip „Beauty Balm” îmbogăţită cu Aloe vera hidratează tenul, corectează imperfecţiunile, conferă pielii un aspect impecabil şi asigură protecţie împotriva radiaţiilor UV. Pielea va avea un aspect mat, strălucitor, natural, perfect.

 ————————————– LE GĂSIȚI AICI ———————————————

Ce spun eu: folosesc cu drag bb-urile coreene pentru că sunt diferite de cele europene (mai multe, aici și aici) și doar rar din cele europene. Asta pentru că, fie că sunt CC, fie că sunt BB, nu sunt cu mult diferite de un fond de ten foarte discret. La fel am crezut și despre Aloe BB Creme, însă din a doua zi de utilizare mi-am dat seama că ceva e diferit. În afară de faptul că se întinde uniform, ascunde discret și are un aspect natural, adaptându-se nuanței tenului și conferind pielii perfecțiunea pe care o promite în descriere, la demachiere, pielea e extrem de fină și prospătă, delicată, cam cum rămâne după unele bb coreene. Doar că n-are SPF așa de ridicat (totuși, de un pic de UV avem nevoie pentru sinteza vitaminei D, iar cele coreene au SPF 45-50și 50+) și nu are formulă de albire a pielii (obsesia coreencelor). Senzația pe care o am după demachierea de Aloe BB Creme, după o zi întreagă de purtare, e senzațională. Nu este un produs ieftin, dar este un produs extrem de bun și cred că cel mai bun BB ne-coreean încercat de mine.

Odată cu acest bb, mi-am adus aminte cât sunt de bune produsele cosmetice și de machiaj de la Sonya, FLP, de faptul că nu strică tenul, ci, dimpotrivă, îl hrănesc, așa că următorul pe listă va fi unul din gloss-uri.

aloe bb creme aloe bb creme3 aloe bb creme2 aloe bb creme4 aloe bb creme5 aloe bb creme6

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (4)

  • Buna.Interesant acest review….de unde putem cumpara acest BB Cream si cat costa?Mersi mult.O zi frumoasa.

  • frumos,frumos…tenul nostru merita:)

  • Mă bucură mult apariția unui BB Cream foarte bun de la FLP, însă am o nedumerire: pe cutie scrie ca produsul nu ajută în nici un fel la prevenirea îmbătrânirii premature sau a cancerului de piele, ci doar a arsurilor solare. Însă nu tocmai ăsta e rolul SPF-ului? Să prevină, pe lângă arsuri, și cancerul & ridurile premature? Mă întreb.

  • Andreea, asigura protectie solara, si atat. ei si-au luat masura de precautie doar