Featured Outfits

Personal Style: All zipped

stil personal (20)

Mă pasionează zipped things. După botinele cu fermoar, și bluzici și fustici la fel, a venit rândul rochiilor: rochia asta Zara e absolut mirifică, se poate purta fie încheiată de jos până sus, fie puțin desfăcută sus, fie ”crăpată” în față, pentru o apariție de zi cu zi mai inedită, iar partea cea mai faină e că poate fi purtată atât în sezonul rece, cu o bluză pe dedesubt sau un tricou, cât și în sezonul cald (de preferință, cu o pereche de silicoane, ca să nu-ți trebuiască sutien 😀 ). Îmi place s-o port cu încălțări cu talpă joasă, comode – în cazul meu niște superbe botine Garkony, cu lănțic-accesoriu, piele interior-exterior.

Garkony este un brand relativ nou de încălțăminte exclusivistă, produsă de designerul Eugeniu Garconiță. Ce e fain la acest brand e că încalțamintea e 100% din piele, la un raport calitate-preț excelent. Magazinul vinde online și oferă transport gratuit pentru orice comandă. Magazinul se găsește aici.

Foto: Amalia Talihan

stil personal (2) stil personal (4) stil personal (5) stil personal (6) stil personal (8) stil personal (9) stil personal (11) stil personal (12) stil personal (14) stil personal (15) stil personal (16) stil personal (17) stil personal (18) stil personal (19)  stil personal (21)

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (2)

  • pozele sunt dragute,ai iesit foarte bine,esti foarte pozitiva dar parca rochia cu ghetele nu au o simetrie,cel putin lungimea rochiei cu a ghetelor parca iti taie din picior…my opinion.important e sa-ti placa tie ca doar tu le porti la urma 😀 nice day!!!

  • I love it ca in sfarsit ai poze demne de blogul asta atat de citit si iubit! 🙂