Featured Outfits

Personal Style: Back to School

Vacanța a venit, în sfârșit, și pentru mine – o vacanță prelungită de la studiile formale, fără gânduri de back to school. Ajunge. Mi-e mintea relaxată și sunt liniștită. Mi-era dor de viața de adult pe care o aveam, deja, înainte de a mă înscrie la a treia facultate și sunt fericită să o am înapoi. Fără bifat prezențe, învățat pentru examene, și alte chestii de 20 de anișori. De aici mă așteaptă un parcurs frumos în domeniul sănătății, împreună cu marea mea iubire: nutriție&dietetică. Voi fi, însă, în formare continuă, la conferințele și congresele de specialitate și, mai ales, …în exercițiu 🙂 Deci un soi de back to school altfel, și foarte fericită!

Și pentru că, printre vânt și ploi, mai avem parte și de soare și culori superbe weekend-ul acesta, mai profităm de garderoba subțirică schoolgirl style. Ne vedem prin oraș!

Port salopetă Zara de pe Kurtmann 

Colier Smuggler

Cizme de călărie unicat (Clujana)

Ochelari de soare Zara

salopeta zara (1) salopeta zara (2) salopeta zara (3) salopeta zara (4) salopeta zara (5) salopeta zara (6) salopeta zara (8) salopeta zara (9) salopeta zara (10) salopeta zara (12) salopeta zara (13) salopeta zara (14)salopeta zara
salopeta zara (11)

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (1)