Featured Review

Beauty noutățile toamnei 2: Yves Rocher & Nivea

E sâmbătă dimineața, și sunt mahmură după petrecerea frumoasă de vineri seara… de ziua mea, am primit cadou S5-ul, pe care încă îl butonez, să ne cunoaștem mai bine… încă n-am reușit să scot modul de vibrație, când îl trec pe silențios, ca să nu mă trezească vreun matinal la ora 11 😀 Ca prin vis, aud telefonul vibrând și, prin mintea-mi adormită, se articulează pe slow motion doar gânduri de ”bine”.

Oricum mă trezesc devreme în ultima vreme, zic, nu dorm nici azi până la 11. Într-adevăr, trezitul devreme și sportul de dimineață îmi priesc, dar, damn it, mă culcasem dimineața pe răcoare. La 5. Iau telefonul și mormăi un Da… Curierul, desigur. Deja it’s a classic. Și eu, cu ochii închiși de la lumina puternică ce intră pe ușa întredeschisă, întind mâna după pachet. Îmi cer scuze că v-am trezit, zice nenea. Mmmnu-i mnimic, răspund.

noutati yves rocher (5)

Sunt noutățile toamnei de la Yves Rocher. Nu mă așteptam la surpriză sâmbătă dimineața, dar mi s-au dezlipit imediat ochii de somnicel și s-au lipit de produse. Mi-a atras atenția gelul exfoliant pentru mâini cu uleiuri, cu care mi-am și dat trezirea. Face un gommage mediu, nici prea dur, nici prea delicat, ci perfect. Se masează pe mâinile uscate, cu câțiva picuri de apă, eventual. Miroase senzațional, calitate notorie, de altfel, la produsele Yves Rocher.  Hand Beauty Care, ulei vegetal exfoliant pentru mâini cu particule vegetale, este destinat nutriției pielii și catifelării. Am văzut, desigur, din prima, gelul de duș Jardines du Monde, gamă în topul preferințelor mele la această categorie. Nu știu dacă Magnolia de China e o noutate sau pur și simplu știe toată lumea că îmi place să îmi parfumez pielea la duș cu gama aceasta.

noutati yves rocher (3)

Toamna nu-i ca vara, și nu merg aceleași parfumuri. Quelques Notes d’Amour, apă de parfum, e un amestec ciudat de dulce-lemnos-fructat. Nu știu să vă spun cu ce aduce… poate cu Gucci-Guilty? Două nasuri nu simt la fel același parfum… În orice caz, e amețitor de frumos și, când îmi miros încheietura mâinii, mă gândesc instant la un parc plin de copaci cu frunze colorate de toamnă: galbene, roșii, ruginii și la sunet de cizme cu tocuri, sunând pe caldarâmul acoperit de toamnă.

noutati yves rocher (1)

Mai e o mască puternic hidratantă, cu o textură ușoară, nongrasă, rapid absorbabilă. Se lasă 5 minute pe ten, după care se îndepărtează excesul cu o dischetă. Mie mi se pare potritvită această mască pentru orice tip de ten tânăr, mai puțin uscat. Efectul de hidratare e în regulă, dar nu spectaculos, la tenul uscat. Merge perfect pe un ten normal, mixt sau gras. Hydra Vegetal este pe bază de sevă de agavă bio, are un miros discret și plăcut.

noutati yves rocher (2)

Pe partea de makeup Yves Roches oferă o paletă de farduri tomnatică și un rimelul Volume Elixir, pe care le voi încerca atunci când fac pauză de genuțe.

noutati yves rocher (4)

Cu câteva zile înainte, au sosit noutățile Nivea. Celebra cutiuţă albastră Nivea Creme, una din cele mai populare creme a tuturor timpurilor, a luat o nouă înfăţişare prin gelul de duş Nivea Creme Care. Acestuia i se adaugă acum săpunul lichid Creme Care. Este clar că rolul primar al săpunului și al gelului de duș este acela de a îndepărta impuritățile. Dar eu apreciez și parfumul, și efectul asupra pielii. Îmi place că se pune accentul pe o piele catifelată, începând de la gelul de duș și săpun.

nivea creme soap

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (4)

  • Eu m-am cadorisit cu parfumul meu preferat cu ambra de la YR,ieri a venit coletul ieri( am descoperit si eu noua aroma,e draguta,dar nu ma atrage,am primit si un cadout extra,de30 ml-moment de bonheur) iar azi a venit cardiganul de pe kurtmann:-) a 2a incercare:-) merci again.
    Sa te bucuri de cadouri!!!!

  • ei, cadoul e cadou, testing-ul e testing. 🙂 doua chestii diferite.

  • Iti doream sa te bucuri de cadourile primite de ziua ta,dar si sa folosesti cu drag si spor aceste minunatii,testing or no testing,ai parte de super produse spre a te bucura de ele!!!!

  • multumesc 🙂 😉