Blond Hair Featured Nails Review

Hello, this is Anto!

bleach london (1)

Am o viață foarte colorată. O etapă a acesteia s-a încheiat ieri, cu susținerea lucrării de licență, despre antioxidanții alimentari, un subiect de interes și în aria frumuseții. Aceștia previn degradarea oxidativă (alterarea funcțiilor celulare) și, printre altele, îmbătrânirea. Cei mai cunoscuți sunt vitaminele A, C, E, dar mai sunt mulți alții, pe care poate mulți îi consumați, dar nu știți. Ei au acțiunea lor specifică, pentru care îi îndrăgesc și, adesea, am preferați. Vara aceasta am avut ”o pată” pe niște fitochimicale, numite antocianine. Acești compuși sunt pigmenți ai unor fructe și legume, cu proprietăți antioxidante și posibil anticancerigene și cu o paletă superbă de nuanțe – la roșu, la mov și albastru. Cei mai vizibili reprezentanți sunt fructele de pădure, cireșele, prunele, dar și coaja de vânătă sau varza roșie. Vara aceasta am persecutat în principal afinele, urmate de mure, zmeură și coacăze negre și roșii, supunându-le la tot felul de combinații alimentare delicioase. Nu mi-au ieșit pe urechi, dar au debordat în păr.

So, yeah, this is Anthocyanin!

bleach london (3) bleach london (2) bleach london (6) bleach london (5)

Lăsând gluma la o parte, după vara roz, am revenit la superbul meu blond, hotărâtă să-mi iau toamna-n cap. La aceasta a contribuit sorela mea, care mi-a adus niște pigmenți englezești delicioși, sub forma șampoanelor Bleach London – Super Cool Colour. Bagajul soră-mii e cam jumătate al meu, cam de câte ori vine. Cu această ocazie, au venit și alte produse foarte drăguțe de testat, despre care vă voi vorbi cu altă ocazie – John Frieda, Sheer Blonde, sunt printre ele din nou. Am șamponul, serul și o nouă mască, apoi, o mască Loreal Elvive – de nostalgia liceului, când produsul ăla era ză shit (da, am avut a very long term relationship, Elvive and I, but I dumped it because of Joico), dar cele mai cele sunt șampoanele colorante. Am 4 variante de Bleach London: doua de toamnă – Tangerine Dream și Bruised Violet și două de vară – Rosé și Washed Out Orange. În afară de acestea, mai am o cremă nuanțatoare Loreal – un violet discret superb, pe care abia aștept să îl încerc și un șampon nuanțator auriu din paradisul cosmeticalelor accesibile englezești, Superdrug. Pigmenții aceștia nu au venit neînsoțiți de antidot: am două cutii de colour removers, niște decapante fără amoniac și fără decolorant, care promit să scoată culoarea eficient, fără să dăuneze firului de păr. Mărturisesc că sunt foarte curioasă de rezultatul lor, am căutat și la noi un decapant fără decolorant și nu am găsit. Dacă ar exista, atunci și viața blondelor de la noi ar fi minunată: ne putem colora și nuanța în pace, schimbându-ne culoarea când au ”muștele noastre” chef.

bleach london (4) hair care (3) hair care (2) hair care (6) hair care (5)

Bleach London nu sunt ca șamponul Lakme, cu care mi-am făcut roze-ul, Au o textură mai groasă, parcă ar fi gem – Bruised Violet arată a gem de prune – și se masează părul șamponat și bine stors. Pe etichetă scrie ”uscat cu prosopul”, ceea ce am și făcut, și n-a fost bine: mi-a prins foarte închis, și, când am văzut, l-am diluat cu puțină apă. De aceea am diferite nuanțe prin păr. Pentru că nu am experiență la pigmenți, mi-am pătat pielea capului și fruntea, dar iese încet-încet la demachiere și, cu siguranță, la următoarele spălări. Parcă mi-am fi făcut mască de păr cu afine! Se stă 15 minute cu șamponul colorant în păr, apoi se clătește cu apă călduță. Ceea ce e interesant e că, la clătire, nu prea mai iese culoare, aceasta rămânând în firul de păr. Iese un foarte modest exces și lasă părul mătăsos, nu mai e nevoie de balsam, se învelește direct în prosop părul. Un flacon de acesta ajunge părului lung la o singură utilizare, dar lungit un pic cu apă mai merge la o reîmprospătare. Eu mi-am colorat și extensiile cu restul, abia aștept să văd cum arată părul și cu ele, pe această culoare.

hair care

Pentru că tot e perioada schimbărilor radicale, mai am o noutate. După 5 ani, nu mai am gel pe unghii! Ultima manichiură realizată la Nail Boutique e în ojă pemanentă, am optat pentru unghii scurte, nude, finuțe, din care nu lipsesc elemente Sigina-style, detalii sclipitoare.  Sweet, glam, creamy nails.

model unghii nail boutique (2) model unghii nail boutique (1)

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (14)

 • Wooooow!!

 • foarte bine iti sta asa . esti superba

 • Daaa! Iubesc aceasta culoare, imi place cum iti sta! Mi-e dor si mie de culorile purtate anul trecut…violet, magenta, rosu…

 • Gorgeous, baby :*

 • foarte frumoasa si intensa culoarea. Iti sta foooarte bine!

 • Imi place manichiura 🙂

 • prima oara am ramas putin socata, dar sincera sa fiu iti sta foarte bine 😀 ne’ai tinut in suspans dar a meritat ..arata foarte bine culoarea

 • O iei pe urmele mele cu coloratul :))
  Life’s too short to be monochromatic :))
  am vazut la dm decapant de ala,color b4, e vreo 70 de lei.
  Sunt curioasa daca face ce spune.

  Kiss

 • ce tare iti staaa! I love it! <3

 • Pot sa zic ca te invidiez??? 😀 deci m-ai inebunit cu nuantatoarle alea… 🙁 eu am un par atat de fragil incat ar trebui sa nu ma vopsesc deloc, nuantatoarle astea ar fi mai mult decat perfecte, daca ar fi si in Romania…mi-ar fi placut sa incerc aceeasi nuanta, cred ca ar prinde bine ochilor mei verzi :))
  bucura-te de schimbare, iti sta excelent!!

 • am mancat doi “e-uri” :))

 • Wowo, arăți minunat!

 • Superb! Pigmentii astia prind si pe blond aluna de exemplu?

 • @Acsinte Lorena Isabela sunt sampoane nuantatoare si la noi. Nu stiu daca sunt culorile astea, dar cele naturale sigur exista. Oricum, acestea sunt pt bleach blonde, adica prind numai pe blond alb…