Featured Review

(Review) Milk&Honey Gold Mornings

milk toast honey

Ultimele zile au fost o luptă de restabilire a orarului somnului, cu eforturi considerabile de a adormi inainte de ora 1 şi de mers la sport de dimineaţă, în loc de seara. Pentru că schimbările au nevoie de o asociere cu lucruri plăcute, în paralel, am schimbat aroma şi produsele de duş cu un miros dulce de miere şi lapte, ce aduce a mic dejun clasic cu pâine prăjită, miere şi lapte cald… De acum şi pentru o vreme, dimineţile mele sunt milk&toast&honey, fine, aromate… Azi m-am trezit, de voie, la 7, din patul meu imens. M-am ridicat alene şi mi-am deschis geamul dinspre curte, apoi mi-am pus piesa asta,

Milk and toast and honey
Ain’t it funny how things sometimes look so clear and feel so near
The dreams I dream, my favourite wishful thinkin’
Oh, he’s bookmarked everywhere, everywhere
True love might fall from the sky
You never know what to find but didn’t he blow my mind this time
Didn’t he blow my mind?

şi m-am scufundat înapoi în perne, să mă întind, ca o mâţă adevărată. Apoi am făcut un duş, am luat dejunul şi m-am pregătit alene pentru sală. Mă pun la volan şi mă uit pe stradă – altă dată era un trafic grozav la această oră, se pare că lumea e în vacanţă… La 10:30 eram cu antrenamentul gata. Ce senzaţie!… De obicei, când lucrez până pe la 3 dimineaţa, la 10 abia ma trezesc… I am not a morning person, recunosc, dar de câteva zile îmi iese… La 11 şi ceva eram deja cuibărită înapoi în pat, într-un halat roz, din bumbăcel moale, cu dantelă, cu laptopul în braţe, gata să îmi încep treaba. Desigur, cu un duş în prealabil:

Gelul duş: Milk&Honey Gold Moisturising Shower Cream Oriflame, pe lângă aromaterapi dulce şi spuma delicată, e şi destul de hidratant. Mi-ar fi plăcut un recipient cu pompiţă de dozare, dar e ok şi aşa. Până la urma, e cu capul în jos şi tot produsul se adună unde trebuie.

Crema de corp: Milk&Honey Gold Nourishing Hand&Body Cream Oriflame completează hidratarea gelului de duş, cu o textură destul de light pentru pielea mea uscată, uşor absorbabilă, oferă o catifelare şi o parfumare în straturi discrete, plăcute – un răsfăţ!

Nu am ce să le reproşez acestor produse, mie în general îmi place dozarea la pompiţă, însă sunt acceptabile şi astfel de ambalaje şi merită încercate. Gama are extract organic de miere şi lapte, gelul de duş are 200 ml, crema 250 ml şi gâdilă simţurile într-un tandem plăcut şi relaxant.

milk honey gold oriflame

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (1)

  • Eu am o piele uscata de cand ma stiu si incerc sa imi iau in special produse cosmetice cu miere si lapte. O sa incerc si produsele astea recomandate de tine, sa speram ca nu ma vor dezamagi 😀