Review

(Review) Le Petit Olivier, săpun lichid de Marseille și cremă de duș

Azi am simțit prima dată miros de zăpadă, deși noiembrie încă-și flutură trena stacojie-mprăștiată pe toate străzile. Curând și-o va mătura de tot, lăsând griul să croșeteze cu albul iernii o răceală de nesuportat. Iarnă care nici n-a început, și deja mi se pare că nu se mai termină. E vremea citricelor. A serilor începute forțat la 17, cu uleiuri esențiale de portocale, lămâie și grapefruit, în difuzor și all over. A dușurilor și a băilor lungi și fierbinți, cu spumă parfumată… au naturel, dacă e posibil.

Puține produse de igienă te pot impresiona, după gelurile de duș de la Yves Rocher, Original Source sau Maison du Savon, prin parfumul lor. De asta am apelat ultima dată tot la Masion du Savon, cu un nou gel de duș, cu ulei de argan, care să-mi dea peste cap simțurile în acest mic proces de ”dezbrăcare” de impuritățile zilei, de orice natură ar fi ele. Recent, am primit produsele Le Petit Olivier, made in France și ele. Nu vreți să știți ce parfum și textură au, nu știi dacă să le mănânci, bei sau să te învăluiești în ele.

Le Petit Olivier Shower Creme cu lămâie are o textură cremoasă și hidratantă, cu extracte naturale, ce nu conține coloranți sau săpun. E cu ph neutru și n-are nici parabeni, dar nici fenoxietanol. Are un parfum de lămâie ”zăpăcificant”, natural, aromaterapeutic. A fost o surpriză grozavă.

Le Petit Olivier Pure Liquid Soap – Parfum Rose – este un săpun pur de Marsilia fabricat în conformitate cu tradiționalul savoir-faire al producătorilor francezi de săpun. De asemenea, n-are parabeni și e bazat pe ingrediente naturale, Le Petit Olivier având propria moară tradițională de ulei de măsline. Oare e săpun lichid, sau marmeladă lichidă? Are o textură incredibilă, structură gelatinoasă fluidă, dar cremoasă în același timp, care te face să cauți orice motiv să te speli pe mâini cât mai des. Sau pe corp, nu văd care ar fi problema. Miroase a clasicul trandafir, delicat, romantic, natural. E o descoperire delicioasă pentru simțul vizual, olfactiv și tactil!

Well, dacă nu mai știați cu ce să vă răsfățați la duș, acum știți 🙂

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)