Featured Review

Review: Gama Ecollagen de la Oriflame

ecollagen 3

A trecut mai bine de jumătate de an de când am încercat serul Ecollagen de la Oriflame, care mi-a plăcut foarte mult. De atunci am încercat tot felul, și probabil că, în afară de Guinot, nu mi-a plăcut nimic altceva atât de mult.

Acum am avut ocazia să încerc două din cremele Ecollagen. Gama Ecollagen conține multe creme, iar pentru un ten de +25 – 30 de ani cele cu pro-collagen, corectoare, cred că sunt cele mai potrivite: nici prea puternice, nici prea lejere. Efectele sunt vizibilibe din a doua-a treia zi de la utilizare. E clar că, dacă îmi place foarte mult serul, îmi vor plăcea și cremele. Dintre cremele Ecollagen, iar eu le am pe următoarele (+ serul la care aveți deja review):

Crema lejeră de zi Ecollagen pentru corectarea ridurilor

ecollagen lejera zi

Cu o textură incredibil de lejeră, combinată cu extractul eficient de celule stem din plante, această cremă delicată are acţiune demonstrată antirid. Non-grasă şi rapid absorbabilă, este ideală pentru tenul de la mixt la gras. 50  ml

Ce spun eu: se absoarbe, într-adevăr, foarte repede, și e perfectă și pentru tenul uscat (mai cu seama vara). lasă tenul mustind de hidratare și elasticitate. Îmi place foarte mult hidratarea sa lejeră, dar eficientă.

Crema de noapte pentru corectarea ridurilor

ecollagen noapte

Reumple ridurile în timp ce dormi. Îmbogăţită cu extractul unic de celule stem din plante, crema de noapte Ecollagen acţionează pentru a reumple ridurile din interior şi a preveni formarea ulterioară a acestora. Textura consistentă şi mătăsoasă se absoarbe rapid în piele. 50  ml.

Ce spun eu: crema de noapte are o textură mai onctuoasă decât crema de zi, însă ușor absorbabilă chiar și cu serul aplicat în prealabil. Dimineața tenul e hidratat, ridulețele de expresie umplute. De câteva zile, de când folosesc toată gama, tenul arată mult mai bine, chiar și după perioada aceasta în care sunt dată cu orarul de somn peste cap.

Îmi place foarte mult că acum pot să văd eficiența serului potențată de creme, e cu siguranță gama mea preferată din ultimul an de zile (în afară de Guinot, dar aceea e deja altă categorie). Având în vedere că ambele creme ajung până în 50 lei, raportul calitate preț e excelent, își merită banii din plin.

ecollagen ingrediente ecollagen ingrediente 2

 

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (3)

  • Foarte util post-ul asta,chiar sunt in cautarea unei creme 25+ 😀 in afara de acestea ce mai recomanzi? 😀 Nice day 🙂

  • Ale, din punctul meu de vedere, cremele cu colagen si elastina sunt f bune. dar si o crema hidratanta buna.