Featured Review

Noutăți de vară Yves Rocher

yves rocher 1

Vara ne asaltă, în sfârșit, cu soare, ploi calde și abundente și o explozie de arome fructate, marine, cu miros de vacanță și concedii. La fel se întâmplă și la Yves Rocher, de-ale cărui geluri de duș nu mă pot vindeca odată și care îmi stăruie seara pe piele, după dușul post antrenament și prin cearșafuri, dimineața…

Mă simt asediată de miros de zmeură, cireșe și mare, într-un cocktail aromatic jucăuș, plin de relaxare.

I kissed a girl and I liked it, the taste of her cherry chapstick: rujul de buze strălucitor, cu ulei 100% de cirese, intr-o textură ultra-senzorială și o culoare luminoasă e noutatea în materie de makeup. Are textură lejeră, de balsam de buze, oferă hidratare și o nuanțare discretă a buzelor, cu un luciu delicios și aromă pe măsură.

Delicii fructate cu noile geluri de dus exfoliante din gama Plaisirs Nature, cu diverse arome : zmeura, mure, capsuni, piersica, vanilie. Al meu gel e cu miros de zmeură și urmează a fi folosit curând. 

Apa de parfum Un Moment de Bonheur – o interpretare mai revigoranta si fructata a parfumului Un Moment de Bonheur, cu note optimiste si acorduri moderne, luminoase – ușor ca o adiere și romantic și arome de pe malul Mediteranei în ediție limitată – apă de parfum Collection Ete merge foarte bine fetelor cu păr șaten și brunet, mai puțin la blonde. 

Gama Anti-Age Global se îmbogateste cu un ser anti-imbatranirea tenului si o crema de zi cu FPS 20, pentru a actiona impotriva semnelor majore ale varstei.

Ca protecție solară, există uleiul satinat protector SPF 30 și UVA cu mirosul irezistibil de flori de Tiare al gelului de duș, dar nițel mai potolit și extract de Aphloia.

Deocamdată am încercat rujul și apele de parfum, sunt extrem de curioasă de crema Anti Age Global și, bineînțeles, de cele pentru body pampering 🙂

yves rocher 3 yves rocher 2 yves rocher 4

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)