Outfits

Personal Style: viața de blogger + voucher 150 lei cadou de la Originalis

Viața de blogger este una semipublică, să spunem, prin natura activităților. Pe lângă cursul obișnuit al vieții, ca al fiecărui om, avem de onorat o serie de colaborări, evenimente și alte activități frumoase. Faptul de a fi expus public are beneficiile și dezavantajele sale, pe care ni le asumăm la un moment dat ”de musai”, pentru că atunci când pornești nici nu știi cum vei evolua. Faptul de a ajunge la mulți oameni și de a avea parte de aprecierea și susținerea lor e un lucru minunat, și o mai mare satisfacție e când știi că 99% din public e reprezentat de femei. Am mai spus și mai spun: nu este ușor să câștigi aprecierea femeilor, ca femeie! Vizibilitatea nu-ți oferă doar puf și turtă dulce, ci și o serie de persoane care pot să nu se identifice cu tine/să nu te placă, dar tot te urmăresc îndeaproape, regulat (n-am înțeles niciodată de ce) și o serie de surprize (ca aceasta) care nu rezonează cu persoana ta.

Sunt mândră de ce am realizat până acum și de ce urmează. Curând, viața mea de blogger va coexista cu cea de nutriționist-dietetician licențiat, sper eu, foarte bun, căci pasionat este 🙂

În altă ordine de idei, pentru că vremea m-a supărat, am neglijat puțin postările de tip stil personal și, de la rochițe, fustițe și sandale cât mai minuscule care să se țină de picioarele mele, am ajuns iar la a fi acoperită din cap…aaaa.. de la gât până-n picioare. Două-trei luni de vară avem și noi, și acelea ba! Pentru că negrul și articolele din piele domină la mine grație polului nord ce s-a mutat la noi în țară, am căutat o variantă care să îmi amintească, atunci când mă uit în oglindă, că e totuși vară. Așa că am ales de pe originalis.ro o bluzițorochiță casual, cu inserții coloristice de vară!

Bluzița o găsiți aici
Pantaloni Vero Moda (Magazin Outwear)
Pantofi BB Up
Colier random

originalis (1) originalis (2) originalis (3)

După ce am avut pe unghii alb cu auriu, am decis să trec combinația și la alte articole. Ador aceste săndăluțe! Le găsiți aici.

originalis (4) originalis (5) originalis ro originalis (6) originalis (7)

Și am ceva pentru voi (pentru una din voi) – un voucher de shopping pe originalis în valoare de 150 de lei. Condițiile nu sunt multe – să ”plăceți” pagina mea, dacă nu ați făcut-o încă, și pagina Originalis și să lăsați comentariu cu ”mă înscriu”. Duminică seara (29 iunie) extrag câștigătoarea voucherului de cumpărături, în valoare de 150 lei.

Update: Stop entries. Sunt 57 de inscrieri – wow, nu ma asteptam sa fiti atatea, mi-as dori sa am mai multe vouchere! Primul numar dat de random.org e 37, corespunde cu Savin Andreea Ioana! Felicitari!

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (61)

 • Ma inscriu! Esti o frumoasa!:*

 • ma inscriu

 • Ma inscriu!

 • Ma inscriu

 • ma inscriu..Am dat like cu numele Roxana Nicoleta

 • Ma inscriu.

 • Ma inscriu. Am dat like cu numele Romeionut coroianu

 • ma inscriu! bravo, Sigina! si multe realizari pe mai departe!

 • ma inscriu

 • ma inscriu…

 • Stop entries. Sunt 57 de inscrieri – wow, nu ma asteptam sa fiti atatea, mi-as dori sa am mai multe vouchere! Primul numar dat de random.org e 37, corespunde cu Savin Andreea Ioana! Felicitari!