Featured Review

Rimel Hypnose Star Lancome (review)

inainte dupa hypnose star lancome

Pentru că am niște gene scurte și drepte, nimic din ce merge altora mie nu-mi merge pentru a le lungi, a le face mai voluminoase sau mai frumoase. Până acum am avut succes cu rimelul de la Clinique, High Lengths, fenomenal, dar la care îmi displăcea periuța și inegalabilul Hypnose Doll Eyes de la Lancome. Bineînțeles, în acea perioadă am avut ambiția să îmi cresc genele cu Eyelash Enhancer și cred că au fost mai lungi decât în toată viața mea, dar nici eu nu am răbdare și perseverență să îmi dau propriul produs pe gene seară de seară, 8 săptămâni. Oricum, după o serie de rateuri cu rimeluri mass market, am decis să mă întorc la rimelurile de lux și era cât pe ce să îmi mai iau un Clinique exact la fel, când am văzut pachetul cadou cu Hypnose Star. Și nu am rezistat tentației de a încerca ceva nou, așa că l-am achiziționat. Pentru că demachiantul bifazic și creionul le-am mai avut, nu mai zic nimic de ele, găsiți aici. Cât despre rimel, așa cum se reiese din poze, are o periuță asemănătoare cu Doll Eyes, convenabil de mânuit. Sunt mulțumită de felul în care rimelează, de altfel aveți o poză mai sus, cu înainte și după, unde nici măcar nu am insistat prea mult, am aplicat doar două straturi. Ca o comparație cu Doll Eyes, cred ca Doll Eyes mi se potrivea mai bine, însă cred că e și din cauză că aveam genele mai lungi. Oricum, sunt mulțumită, și la preț de rimel am luat pachetul cadou, așa că conchid că am ieșit bine. Recomand aceste două rimeluri Hypnose de la Lancome, atat Doll Eyes cât și actualul, Star.

lancome hypnose star rimel (1) lancome hypnose star rimel (2) lancome hypnose star rimel (3) lancome hypnose star rimel (4) lancome hypnose star rimel (5) lancome hypnose star rimel (6)

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (4)

  • ai spus ca atunci cand folosei produsul tau genele tale erau mai lungi..pai si nu au ramas la fel de lungi? dupa ce nu ai mai folosit? ce sunt elstice sa revina la lungimea initiala..daca produsul a facut ceva pt genele tale inseamna ca si acum ar trebui sa se vada rezultatele…

  • n, genele, ca absolut tot corpul, se refac. Nu ramai cu aceleasi celule, deci nici cu aceleasi gene. Cad, si cresc altele noi. Pe care daca nu le hranesti la fel, cresc asa cum cresc ele normal. Mai este ceva neclar?

  • :)))))) ce intrebare, probabil ar ramane la fel de lungi si frumoase daca nu ne-am mai machia 😀 dar asa orice tratament oricat de eficient este el nu-si mai produce efectele in momentul in care nu-l mai folosesti dar continui sa folosesti N chimicale pe pielea din jurul ochilor, pe gene si sprancene, e logic 😀