Featured Review

Microneedling la Studio Jolie #cluj sau cum mi-am perforat fața

clinicare titanium microneedling roller2Pentru că mă pasionează frumusețea și tinerețea de durată, am adoptat un stil de viață care duce exact acolo unde doresc. La aceasta se adaugă procedurile de frumusețe adecvate mie, plus procedurile noi pe care doresc să le încerc, pentru că știți deja, sunt o beauty curioasă.

Am auzit de câțiva ani de terapia cu microace, ce stimulează producția endogenă de colagen și elastină, atât de necesare după o anumită vârstă! Pe Studio Jolie puteți găsi o descriere amănunțită a mecanismului: celulele pielii din jurul canalului format prin înţepare eliberează factori de creştere pentru celulele nediferenţiate care se înmulţesc, formează noi celule, fibroblaştii care vor produce mai multe fibre de colagen şi elastină. Sarcina fibroblaştilor este de a migra către leziune pentru a o vindeca (a închide rana, de a o repara cu fibre de colagen şi elastină). Citește mai multe aici.

rola microneedlingrola ace microneedling Eu n-am încă acea ”anumită vârstă”, însă nu strică și curiozitatea a fost teribilă, știind că e unul dintre tratamentele preferate de vedete de la Hollywood și auzisem acum vreo doi ani de el. Practic, e o rolă cu ace din titan, un metal medicinal, de 2.0 mm. Există role de la 0.5 mm la 2,5 mm, deci penetrarea nu e foarte adâncă, e suficientă încât să rănească puțin epiderma (ca să aibă ce stimula, desigur). Într-o primă fază mi-a fost curățat tenul, apoi a fost aplicată o cremă anestezică, cu care am stat până mi-a amorțit pielea. Nu este puternică, e cât să atenueze durerea provocată de rolă, pentru că da, microneedling-ul este pentru cei mai curajoși 😀 Nu pot să spun că nu doare, însă pentru mine a fost cât de cât suportabil și Ada a putut lucra foarte bine. După terapia cu microace țesutul e roșu (foarte puțin curge sânge, aproape deloc), așa că are nevoie de o mască bună de calmare. În pauzele de microneedling mi-a aplicat seruri cu acid hialuronic, aminoacizi, vitamine, minerale etc. La final, mi-a fost aplicată o mască superbă cu peptide biomimetice (compuși proteici de structură).

Rola cu microace este sigilată și apoi i se înmânează clientei. Eu mi-am adus rola acasă și o duc din nou cu mine data viitoare.

microneedling studio jolie cluj microneedling studio jolie cluj2 clinicare studio jolie cluj microneedling

Este bine să faceți tratamentul într-o zi când nu aveți nimic de făcut apoi, eventual vineri sau sâmbăta. În funcție de cât de adânc suportați penetrarea, vă reveniți într-o jumătate de zi sau mai mult. La mine penetrarea a fost profundă, așa că a durat aproape o zi să se calmeze tenul. Imediat după calmare, o să simțiți pe pielea feței ca o crustă de refacere – aceasta nu este vizibilă, se simte doar cu mâna și dispare a doua, a treia zi, lăsând un ten perfect, fin, frumos! Sincer, aș încerca-o și pe corp!!! Procedura am făcut-o între cele două ture de aplicații de extensii de gene (vezi aici).

microneedling studio jolie

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (2)

  • Vai, la cat de rosie iti era fata tie,la tenul meu mi-ar dura o saptamana sa se refaca. Cred ca nu e indicata procedura oricarui tip de ten.

  • Dia, oare cum vrei sa arate dupa ce rulezi microace? numai la mort, unde nu mai e circulatie ar ramane la fel, cred, nici acolo. Depinde de cat de adanc suporti sa fie bagat, eu am suportat destul de. Roseata e imediat dupa microneedling, inainte de masca. N-am mai apucat sa fac dupa ca m-am grabit dar imi poti vedea fata acuma 🙂 (in toate pozele de dupa)