Featured Review

Mi-am pus extensii de gene, @ Studio Jolie

extensii gene japonezeOricât de mulțumită ai fi de tine, dacă ai putea, tot ai mai îmbunătăți ceva la fizicul tău, nu-i așa? Că așa e omul, veșnic nemulțumit. Dintre lucrurile pe care le-aș fi vrut altfel la mine sunt genele, formatul asiatic al ochilor m-a blagoslovit cu gene scurte și drepte (au ele farmecul lor, dar deh, să mai și schimbăm), pe care rar le mulțumește vreun rimel de volum, curbare, alungire. Și de obicei, un astfel de rimel e Lancome sau Clinique. În încercările mele de a avea gene lungi, Hollywood-like, am scos și un produs sub brand propriu (Eyelash Enhancer), eficient, dar migălos. Pe atunci nu exista/nu era populară tehnica de aplicare fir cu fir a extensiilor de gene pe la noi, conferind genelor un aspect natural, plin de volum, ce mai – genele pe care le-ai visat întotdeauna!

Preparing myself 🙂

extensii gene japoneze2

Față de genele false cu bandă sau smocuri, acestea arată infinit mai natural, nu se observă că sunt aplicate! Până la urmă, orice procedură de beauty ne-am face, ideea e să ne punem pe noi în valoare, nu să se vadă de la o poștă ce-am schimbat! De aceea cei din jurul meu nu știu când port extensii de păr sau nu, nu știu că am machiaj semipermanent la sprâncene (așa zisul tatuaj), decât dacă menționez expres și acum, habar n-are nimeni că mi-am extins genele, decât dacă vine să citească aici. În acest sens trebuie să lucrezi cu profesioniști, pasionați de activitatea lor, să te lași pe mâna lor cu încredere că te vor evidenția în modul cel mai natural posibil!

Ada, de la Studio Jolie, povestește despre procedură: ”Stylist-ul vă sfătuiește în privința lungimiigrosimii,curburii și modelului care vi se potrivește. După o pregătire temeinică și o curățare profundă, extensiile se lipesc fir cu fir de genele naturale cu un adeziv, creat special în acest scop. Extensiile sunt lipite la 1 mm de pleoapă (și nu de aceasta!), în acest fel evitându-se o eventuală iritație sau reacție alergică la adeziv. Însă cel mai mare avantaj este că purtarea lor nu se simte deloc!”

În timpul procedurii, stai întinsă pe pătuțul comod, cu aromaterapie și muzică plăcută, tot ce trebuie să faci e să te relaxezi. Eu am fost în două zile la rând, pentru că n-am avut timp să stau 3 ore din start atunci 🙂

tehnica japoneza extensii geneaplicatii gene japoneze

”Procedura nu este dureroasa. Nu veți simți niciun fel de jenă în timp ce stylist-ul aplică răbdător geană cu geană, știind că, la final, munca îi va fi rasplătită cu un zâmbet larg și o privire strălucitoare.” mai spune Ada, owner Studio Jolie și foarte pasionată de ceea ce face.

studio jolie extensii gene

Întreținere:

*genele nu se rimelează pentru ca nu este nevoie
*genele nu se curață cu nimic uleios
*24 de h de la aplicare nu trebuie să ajungă apă pe extensii (deci nu puteți să plângeți, nici de tristețe, nici de fericire! 😀 )
*se face o intretinere (umplere) la 3 saptamani

Prețuri:

Set nou extensii gene Full 200 ron
Întreținere extensii gene 100 ron
Îndepărtat extensii gene 45 ron/ Contact aici.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (7)

  • Arată minunat ! Să le porţi sănătoasă :*

  • Ralu P, multumesc! 🙂

  • Interesanta chestia cu genele,arata bine 😀 da si un rimel bun face treaba mai ales daca le ai asa de la natura 😀 parca am vazut si la alina ceusan ca si-a pus…in ziua de azi exista extensii cam la tot :))

  • ale, da, avea si alina. Din fericire, daca nu esti dotata, astazi exista solutii. Se pun sani, fund, se remodeleaza corp in fel si chip, se pune par, se pun gene, buze, tot ce vrei, dar eu zic sa keep it simple si neinvaziv :)) genutele astea sunt ok, usor de intretinut, de efect, sunt frumoase.

  • Foarte frumos iti sta cu ele, aduc asa un aer mai romantic privirii. Imi plac tare