Featured Review

Review: Bio Clinic Cellulite Reductor by Oriflame

oriflame bioclinica celulitaLuptei împotriva celulitei i s-a mai alăturat un produs, de data aceasta de la Oriflame. Personal, nu am avut o mare problemă cu celulita niciodată și acum cu atât mai puțin, pentru că cheia pentru o piele frumoasă este stilul de viață (mai ales alimentație și sport). Și, făcând masaj de atâta timp, nu mă prea pot plânge de celulită. Totuși, pentru cele interesate, noul Bio Clinic de la Oriflame, promite o reducere a celulitei și o slăbire consecutivă, printr-un produs pe baza tehnologiei Cellu-Light feat. Caffeine. Oriflame se mândrește cu această formulă, dezvoltată de o echipă internațională de cercetare, formată din oameni de știință cu o vastă arie de expertiză în biologia pielii, reacțiile pielii și ingrediente active. Îmi atrage atenția faptul că promite și o restabilire a fermității pielii, ceea ce ne interesează mult (ca pielea să stea bine pe noi!).
oriflame bioclinic3 oriflame bioclinic4

Produsul se folosește de 2x pe zi, timp de 4 săptămâni, pe zonele problematice, prin mișcări ascendente și circulare, până când produsul este absorbit complet.

Ce spun eu: îmi place prezentarea produsului, aduce a produs de farmacie, ceea ce dă încredere în tehnologie. Flaconul de prezentare e interesant, capul cu cele 3 bile pentru masaj are posibilitatea de a fi pus pe on/off, flaconul e moale, ca să poți împinge produsul. Conținutul iese pe lângă biluțe și are consistență de ser alburiu, care pe piele devine transparent și este absorbit foarte repede. Senzația e fresh, plăcută, de hidratat, miroase bine. Eu pe coapse și abdomen am folosit un sfert de flacon la o aplicare, preconizez că îmi ajunge la vreo 6 utilizări (are 100 ml). Pentru a-l aplica timp de 4 săptămâni, zilnic, de 2x/zi, cred că e nevoie de mai multe flacoane. Nu am o părere foarte clară despre el și, cum nu am probleme prea mari cu celulita nu mă voi ține 4 săptămâni de el, așa că nu pot să vă spun decât că există, că prima mea impresie este bună și că voi continua să îl folosesc, până îl termin, mai ales pentru fermitate.

oriflame bioclinic5oriflame bioclinic6

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (1)

  • Bilutele alea l-ar face tentant, dar e prea putin produs totusi.