Featured Review

(Review) Rujul roșu Ultra Rich Color și rimel Wonder Lash Golden Rose

ruj golden rose ultra rich (19)ruj golden rose ultra rich (21)

Rujul meu din colecția de rujuri Ultra Rich Color Lipstick de la Golden Rose a făcut furori printre iubitoarele de rujuri roșii, pentru că este un roșu cald, perfect pentru toamnă. Merge în special tenurilor mai măslinii, dar am avut grijă să îi ofer blush-ul potrivit să arate bine și pe pielea mea albă. Dar mai întâi câte ceva despre gama din care face parte: culori intense, nutritive și hidratante, cu formulă hidratantă din unt de shea și vitamina E. Textură ușoară, strălucitoare și de durată. Color Rich vine cu 3 variante de rujuri: metalic-perlat, pigmentat și cremos și strălucitor. Mai pe scurt – hydrating, smoothing, long wearing, cu vit E.

ruj golden rose ultra rich (1) ruj golden rose ultra rich (2) ruj golden rose ultra rich (3) ruj golden rose ultra rich (6)

Ce spun eu: nu cred că aș fi luat de la sine putere un ruj Golden Rose. L-am încercat cu scepticism și am fost plăcut surprinsă, drept pentru care l-am tot folosit. S-a făcut remarcat printre fete, care m-au întrebat ce ruj e. Textura este cremoasă, plină, pigmentul puternic, durabilitatea ridicată. Strălucire are doar la început, iar apoi se matifiază. Mie îmi place foarte mult cum arată matifiat. Nu usucă buzele, dar nici nu simt o mega hidratare. E un ruj bun, nuanța sa este 50 și îl găsiți în secțiunea Creamy, la un preț incredibil de mic pentru cum se comportă de bine! Ingrediente ruj Color Rich Golden Rose – vezi foto.

ruj golden rose ultra rich (7) ruj golden rose ultra rich (8) ruj golden rose ultra rich (17) ruj golden rose ultra rich (12)

Rimelul Wonder Lash de la Golden Rose promite un volum și o arcuire a genelor de 12x mai mare. Conține provitamina B5, care întărește și nutrește genele. Oferă un look dramatic prin negrul său intens. Mai mult, se laudă cu aplicator super soft din fibră.

wonder lash mascara golden rose (1) wonder lash mascara golden rose (2) wonder lash mascara golden rose (4) wonder lash mascara golden rose (3) wonder lash mascara golden rose (5) wonder lash mascara golden rose (7)

Ce spun eu: aspectul său nu trădează un produs ieftin (costă 22 lei). Și pe acesta l-am încercat cu scepticism, dar cu îngăduință, având o experiență anterioară pozitivă tot cu un rimel mass market, dar de o altă categorie. M-am obișnuit să nu mai cred pe cuvânt absolut niciun producător de cosmetice care își scrie pe rimel ”de 3x mai mult volum” sau ”de 7x mai lungi” sau alte afirmații de acest gen, pentru că sunt gogoși, dar apreciez un volum frumos, un aspect mai dramatic, un   pigment negru puternic, pe care acest rimel le oferă. Îmi place foarte mult cum curbează, face genele să arate ca un evantai fără să le încarce, genele nu se lipesc, cel puțin deocamdată, până nu se va usca rimelul. Cred că ar putea șterge 1-le de la ”de 12x” și lăsa ”de 2x ori mai mult volum și curbare”, pentru că asta e realitatea și nu e puțin lucru. E chiar în regulă. Rezistența e bună, nu se lasă mai prejos de cea a altor rimeluri la preț dublu sau mai mare. Cred că raportul calitate preț e grozav, e un rimel ieftin și bun. Ingrediente Wonder Lash – vezi foto. Îl găsiți aici.

Review la lacurile texturate Holiday găsiți aici.

golden rose wonder lash

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (7)

  • Imi place si mie rujul, eu mi-am luat varianta nude!:X

  • Inca nu stiu ce sa aleg, L Oreal, Oriflame sau Golden Rose, acum cand m-am decis ce culoare vreau, nu ma pot horati la brand. As vrea un ruj care sa reziste in timp pe buze, sa nu faca acea crusta alba in interiorul buzei, sa aiba un gust rezonabil, sa nu se duca nici prea repede, nici prea tarziu.

  • Mihaela, nu face crusta, n-are gust, tine destul de bine:) la 12 lei cat e acum, redus.. eu sunt impresionata

  • Rimmelul arata foarteee bine! Si are si un ambalaj dragut! Pot sa te intreb de unde l-ai luat? mersi mult!

  • pentru cine vrea un ruj fain de un rosu intens,divin,va recomand de la rimmel london by kate,nuanta 10,este divin!rezistent,pigmentat,fara “efecte secundare”:)

  • ma tenteaza si pe mine sa iau un ruj rosu dar nu stiu cat de bine mi`ar sta. in general folosesc ruj roz sau gloss, nu am facut cunostinta cu asa nunate tari 🙂