Featured Review

(Review) Bourjois Liner Effacable Erasable

bourjois (7)bourjois liner (1)Îmi mențin părerea de pe Instagram că ”Bourjois pronunciation requires an indispensable duck-face” :)) Mă amuză numele brandului ăstuia. Și trecând la lucruri serioase, nu sunt un mare fan Bourjois, însă am văzut noul Liner și, având atâtea fail-uri în ultima vreme cu tușurile de ochi, ce mare lucru era dacă mai făceam un experiment? Pentru că da, și Precision Liner de la Seventeen m-a dezamăgit. Așa că în afară de creionul-tuș de la Loreal nu mai aveam un alt tuș, iar eu fără tuș lichid cu pensuliță nu pot să trăiesc 🙂 și m-am avântat să iau noul tuș Bourjois, de la Douglas (34 lei? ceva de genul)

bourjois (5) bourjois (4) bourjois (2) bourjois (1)

Tușul are un căpețel-radieră, crezusem că e burețel, dar nu e. E un capăt de gumă, cu care se presupune că-ți poți corecta micile greșeli cu tușul imediat, ca să nu mai cauți în disperare bețigașele cosmetice. Eu nu l-am folosit până acum, deci e încă intact, dar poate fi spălat fără probleme cu apă, dacă-l folosiți. Mi-a plăcut ideea, chiar dacă nu o voi pune în practică. Dar m-a luat gura pe dinainte și nu i-am dat primul cuvânt producătorului:

Bourjois Paris, Liner Effacable Erasable, durează 16 h, precision liner&eraser.

bourjois (8) bourjois liner (2)

Căpețelul inovativ e protejat cu un capac străveziu de plastic, cam asta e singura ciudățenie la acest tuș. Produsul în sine are o textură grosuță, ceea ce îmi place fiindcă nu mă mânjesc, îmi displac tușurile foarte fluide, ador pensulița, mi-era dor de o pensulă flexibilă. Negrul e negru, linia de tuș se usucă repede. Rezistența tușului e mare, nu știu dacă rezistă 16 h, dar cu siguranță de dimineață până seara, asta dacă nu-l nenorocesc la sală într-un lac de transpirație, pentru că foarte waterproof nu prea e. Se duce ușor la demachiere, fără insistențe. Îmi place, îl recomand, eu nefiind mare specialistă în machiaje, cred că îl poate utiliza oricine cu ușurință.

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (1)

  • Hey there.
    Ai incercat tusul de la Farmasi? Au atat cu pensula, cat si cu “varf de marker” cum imi place mie sa-i spun. Personal, folosesc tusul cu varful de marker, negru. Au si pe maro si albastru parca, si inca vreo 2 3 nuante puternice cu sclipici. Definitelly, not for me.
    Nu e rezistent la apa, dar merge super usor jos. Si nici nu se creapa si sa pice vreo bucatica din el, cum se intampla cu unele…
    Eu il folosesc de vreo 3 ani, si sunt foarte multumita de el.
    La standul Farmasi (Iulius, etaj 1) pretul se ridica la 10 sau 11 lei.