Featured Review Shopping

Deschiderea Centrului de Frumusețe Farmec

deschidere magazin farmec (81)Joi am avut plăcerea să asist la deschiderea Centrului de Frumusețe Farmec, situat pe locul fostului magazin al fabricii, la parterul blocului-spray. Acesta cuprinde atât un magazin mult extins de comercializare a produselor, față de ceea ce știam noi, de pe vremea lui Ceașcă încoace, cât și un spațiu destinat sedințelor de dermoanaliză gratuită pentru clienții care trec pragul magazinului. Există și o zonă de așteptare modernă, unde clientii pot servi o cafea sau un ceai. In plus, centrul are și o mini sală de evenimente, dotată cu toate uneltele necesare desfășurării evenimentelor.
Avand in vedere proximitatea de fabrica ( parter bloc Spray), ne-am dorit sa oferim o experienta completa atat clientilor clujeni dar sa fim pregatiti si pentru grupuri de turisti straini care doresc sa cumpere produsele noastre si sa le ofere cadou, se specifică în comunicat.

În weekendul aniversar, adică inclusiv duminică, 13 octombrie (magazinul va fi deschis până seara), există și o promoție:

Promotia presupune un checkin publicat pe facebook aici : https://www.facebook.com/pages/Magazin-Farmec/1391851331044868 alaturi de hastagul #checkinforbeauty! Oricine face acest lucru si intra in magazin, primeste automat un cadou […] ( un produs farmec bineinteles). Practic, orice checkin in weekendul aniversar aduce un cadou! 🙂

Îmi cer scuze că nu v-am anunțat mai devreme, însă pur și simplu am fost extrem de aglomerată. Aș fi scris încă de joi, de după eveniment, dar am fost depășită de activități.

Deschiderea Centrului de Frumusețe Farmec, din prisma mea

deschidere magazin farmec (10)deschidere magazin farmec (9)

Am avut o săptămână foarte aglomerată, așa că mă bucur că am ajuns măcar la coafor. Așa cred eu că pot oferi onoarea cuvenită unui eveniment așa frumos, apărând nu tocmai adunată de pe drumuri și de la treabă. Am ajuns cu mașina la ora deschiderii și, la vederea aranjamentelor de baloane în culorile brand-ului și a magazinului, din afară, mi s-a strâns sufletul de emoție. Adică veneam cu bunica atunci când eram mică, la magazinul fabricii, care era mititel și, pe vremea aceea, avea anexă un salon de frumusețe. Când am văzut aproape tot parterul blocului-spray renovat, cu pereții din geam aproape integral (nu văzusem pozele din comunicat) și spațiul în sine într-un design de o simplitate sofisticată, care poate concura oricând cu cel al unui magazin de lux, nu mi-a venit să cred, am rămas fără cuvinte. Nu eram în stare să scot mare lucru și mi-ar fi dat lacrimile dacă nu îmi distrăgeam atenția conversând cu persoanele cunoscute mie, aflate la eveniment. Și acum, când scriu și rememorez, am emoții. Îți amintești cum era acu 30 de ani (că, cine mai știe cum era acum 100 de ani, Farmec având 124 de ani!!!) și cum arată acum, dovada că un brand poate rezista în timp, mai cu seamă când toate brand-urile vechi ale Clujului cad unul după altul, pentru că nu suntem în stare, ca și colectivitate, să le apărăm.

Și rezistă, probabil numai proprietarii știu cu ce eforturi, și se prezintă mai bine ca niciodată! În magazin se regăsesc de la clasicele produse lapte doina, spray-ul Favorit și Athos (în ambalajele care le-au consacrat!) la noile game pentru toate vârstele, pe care le cunoaștem și le iubim cu toții. Am fost încântată să îmi văd produsele preferate aranjate așa de frumos pe rafturi, par să poată concura oricând cu brandurile de lux! Ambianța magazinului este foarte plăcută, angajatele Farmec sunt drăguțe și, dacă mai e și Alina Crâncău pe acolo, PR-ul online Farmec, eu nu pot decât să mă simt foarte acasă. Există o zonă de așteptare lângă literatura Farmec, sunt cărți scrise de prietenii Farmec, care sincer mi-au strânit interesul și vreau să merg să văd despre ce e vorba.

deschidere magazin farmec (12) deschidere magazin farmec (13) deschidere magazin farmec (14) deschidere magazin farmec (16) deschidere magazin farmec (31) deschidere magazin farmec (32) deschidere magazin farmec (33) deschidere magazin farmec (36) deschidere magazin farmec (37) deschidere magazin farmec (38) deschidere magazin farmec (40) deschidere magazin farmec (41)

Bineînțeles, cuvântul a fost luat la inaugurare de către dl Turdean, aflat actualmente la conducerea companiei. Despre conducere nu știu în acest moment prea multe (mărturisesc că am fost mai concentrată întotdeauna pe cosmetice 😀 și mai pasionată de procesul de producție), însă mi-a făcut impresia unui om deschis, curat (sper să nu mă înșel) și îmi pare rău că nu m-am strecurat să povestesc mai multe cu el sau cu dna Turdean (care a luat cuvântul mai târziu, în ballroom).

deschidere magazin farmec (44)deschidere magazin farmec (47)deschidere magazin farmec (48)deschidere magazin farmec (52)deschidere magazin farmec (53)deschidere magazin farmec (54)deschidere magazin farmec (55)deschidere magazin farmec (56)deschidere magazin farmec (57)deschidere magazin farmec (58)deschidere magazin farmec (61)deschidere magazin farmec (62)deschidere magazin farmec (63)deschidere magazin farmec (66)

După turul centrului am urcat, împreună cu fetele (Ioana Bora, proaspăta mămică de la stilistele, Cleopatra, însoțitoarea și prietena mea Andreea N, Mihaela) și restul bloggerilor sus în ballroom-ul proaspăt renovat și el (fosta cantină, unde am făcut pe vremuri banchete, am fost la nunți și unde, mai recent, mâncam de amiaz când lucram la NCN și studio-ul era în găzduit în cadrul fabricii Farmec – arăta cât se puteam de comunist atunci). Am avut parte de o recepție delicioasă și de muzică ambientală live, cu Oana Lianu, naista finalistă de la Românii au talent.

Ulterior, adică azi, sâmbătă, am revenit în magazinul Farmec să îl văd fără aglomerație și să profit de promoția aniversară. La un produs peste 10 lei primești un produs cadou, iar eu mi-am luat trei. De data asta am fost cu prietena mea Corina (un exemplu de stil personal pentru mine, chiar și la 50+ de ani, fără nicio treabă cu online-ul), și n-am ratat o sesiune foto cu dânsa. I-am făcut și o pozucă Alinei, care păzea #checkinforbeauty ca să-i premieze pe cei care ..checked in 🙂 Mergeți duminica asta, promoțiile mai sunt valabile!!!

P.S. De părul meu se face responsabilă Evy, de la Salon Shiva, o să pun mai multe poze pe Facebook.

deschidere magazin farmec (70)deschidere magazin farmec (71)deschidere magazin farmec (72)deschidere magazin farmec (73)deschidere magazin farmec (74)deschidere magazin farmec (76)deschidere magazin farmec (77)deschidere magazin farmec (78)

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (5)

  • Azi, pe seara ce-i drept, am ajuns si eu. Eram tare curioasa si pot spune ca am plecat placut impresionata de look-ul magazinului, de fetele tare amabile, de promovarea evenimentului in sine 🙂

  • Andreea Goia, eu am fost emotionata. Si cand ma gandesc ma paleste nostalgia 🙂 E frumusel foc

  • Ce eveniment super! Sunt tare mandra de brand-ul nostru ca s-a reinventat atat de frumos. Mi-ar fi placut sa fiu alaturi de voi, noroc cu pozele tale, imi mai trece dorul de casa. 🙂

  • aFost senzational eventul! Doamne ce dor mi-a fost sa mai ies!!! 🙂 Ocazia perfecta!

  • stilistele, hehe, si mie mi-a fost dor de aparitiile tale inedite :*