Featured Lifestyle

”Cosmetică” pentru casă de 1 Mai

parcul mercur (16)Pentru că se apropie o perioadă de mini concedii, începând cu 1 Mai și terminând cu sărbătorile ortodoxe de Paști, ne cam pregătim să ne înfrumusețăm și mica (sau marea, după caz) resedință de dive ce suntem ;)) Cum îi stă unei beauty blogger să fie ca scoasă din cutie, și în juru-i vraiște? Știu, o să ziceți că în cutie sunt bucăți de poliester, ca bibeloul să nu se strice, și când îl scoți din cutie inevitabil curge pe alături :)) Serios acum. Chiar dacă pleci de acasă, vrei să găsești totul prospăt și curat când revii. Așa că am demarat din timp lucrările, începând din timp cu curățenia curții. Vișinul din curte a primit toaletarea de primăvară, ca să nu se-ntindă mai mult decât e cazul – ”hairstyling” pentru care îi mulțumesc unui tânăr inginer peisagist pasionat, Alex Lupuțan. Dacă aveți spații verzi cărora încă nu le-ați făcut ședința de înfrumusețare, pe Alex îl găsiți la 0753102172. De ce se bucură vișinul curții de atâta atenție? Pentru că, pe lângă colorit, oxigen și fructe, frunzele de vișin sunt geniale toamna, pentru murături, dau gustul acrișor și țin murăturile tari tot sezonul. E imbatabil la asta, de aceea îl răsfățăm și-i facem freza.

dishes Vintage HousewifeCât despre PisiResidence.. vine câte-o zi în viața unei femei când îi musai să să pună mâna pe mop. Așa că lucrurile-s bătute-n cuie: în weekend e rândul casei mele să fie răsfățată! Pentru că – nu? – să fii gospodină e… vintage! Și vintage e soooo in! În atingerea scopului strălucitor aș fi pornit, de obicei, după aliații mei de nădejde, Nufăr – detartrantul de toaletă (cu care, sincer, mai detartrez și cada. Și căile respiratorii, din greșeală) și irefutabilul Triumf al curățeniei asupra oricăror urme de jeg de pe aragaz. De multe ori sunt întrebată dacă lucrez ceva prin casă cu așa unghii. Răspunsul meu e scurt: nu prea! Torn Nufăr și Triumf pe unde trebuie și mă duc să răsfoiesc o revistă vreo 20 de minute și să-mi admir mirobolanta manichiură :)) Care, apropo, acum, grație noii game verzi Nufăr rămâne în stare perfectă. Pentru că, dacă nu știați, Farmec a scos o nouă subgamă Nufăr de curățenie eco-friendly, care nu-ți mută nasul, ba din contră, are un parfum superb (hipoalergenic) și e la fel de eficientă.

nufar verde nufar v2Noutatea absolută a acestui sezon este subgama Nufăr verde, o grupă de produse inovatoare cu principii naturale active, care se bazează pe formule biodegradabile, cu extract eco-certificat de mușețel, pH neutru și un parfum hipoalergenic. Produsele nu au coloranți și sunt disponibile în ambalaje reciclabile. 

Detergentul Nufăr Verde Universal e invenția suprema pentru cele care habar nu au ce produse să folosească și pe ce suprafețe, adică habarniste cum sunt eu. Miroase extraordinar și spală bine, doar că mie îmi trebuie un container întreg la casa asta, nu doar un flacon și, de n-ar trebui să folosești doar câte un căpăcel la ditai găleata cred că nu mai rămânea și pentru curățenia de sâmbătă. Nufăr WC gel e întreținătorul ideal pentru scoica de la toaletă, care după ce a fost speriată în atâtea rânduri de Nufăr detartrant senior nu îndrăznește să se mai murdărească foarte rău. Și acest gel miroase genial, de-ți vine să te muți în baie. Mai am și Nufăr verde pentru geamuri, pe care (eu, personal) îl folosesc într-o veselie pe geamuri, oglinzi, parbrize, faianță, ecrane TV, obiecte ceramică, suprafețe laminate. Voi însă puteți vizualiza toată gama aici, și chiar puteți participa la un adevărat concurs gospodăresc, unde poți câștiga produse de curățenie pe un an de zile! Detalii aici.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)