Review

Cocoa Butter – Himalaya, Cremă de mâini Apivita (review)

unt cacao himalaya DSCN4604Acestea sunt alte două produse din goodies bag – acum mi se pare că au fost și mai multe, cum trece timpul așa! Am grupat aceste două produse împreună, fiindcă ambele țin de răsfățul corpului. O să încep cu untul de corp Himalaya. În principiu cunosc Himalaya după suplimentele alimentare înlocuitoare de medicamente și am, în general, o părere bună despre firmă. Untul de corp se adresează pielii uscate și foarte uscate și, pe lângă unt de cacao, mai conține și germeni de grâu. Scrie pe flacon că substanțele active sunt 100% vegetale, ceea ce ar fi minunat. Nu știu exact glicerina, care e al doilea ingredient ca și cantitate, dacă e vegetală.

Ambalajul nu este foarte wow, de aceea cred că am întârziat puțin în a-l folosi, că nu m-a stimulat vizual. După prima folosire însă mi-a plăcut enorm și l-am tot utilizat până l-am terminat. Îmi place cum miroase, chiar dacă poate e aromă sintetică de cacao adăgată. Untul de cacao raw nu miroase așa puternic, de fapt. Intră repejor în piele, mi-a plăcut baza de apă și glicerină (în sfârșit, și nu parafină), pentru că nu rămâne gras. Conferă o senzație de hidratare și finețe, superioară unor loțiuni de corp cu pretenții. Să fim înțelese: și aceasta are consistența unei loțiuni, nu e unt de corp. Conține unt de cacao, asta e altceva. În concluzie, am rămas surprins plăcută și cred că aș și cumpăra-o dacă mi-ar răsări în față în magazin.

crema maini apivitacrema apivita Crema de mâini Apivita m-a dus cu gândul, într-o primă fază, că ar fi românească. Doar că ambalajul și designul nu îmi arăta a românesc, așa că am citit ce scrie pe ea, și scrie într-o limbă cu litere chirilice și în spaniolă. Miroase ok, e un miros sintetic de produs apicol, când o întind pe mâini am impresia că formează o peliculă ca și cum ar avea ceară (bănuiesc că are în compoziție, dar scrie așa deschis încât nu m-am chiorât să văd) și după simt o senzație ușoară de transpirație rece. Dar na, până la urmă intră în piele, nu aș zice că își menține hidratarea nu știu cât, așa că nu cred că aș lua-o. Din punctul meu de vedere, nimic nu bate, până acum, crema de mâini cu cătină de la CP.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (3)

  • Eu sunt la al 3-lea tub de crema de maini Apivita de anul trecut :)) Mie chiar imi place, dar nah.. Adevarul e ca doar una am cumparat din cele 3 🙂
    Iar lotiunea de corp Himalaya mi-a placut o impresie placuta .

  • Laura M, asa e, fiecare cum i se potriveste. Lui Aqua Shell parca ii place crema de maini cu q10 parca sau in orice caz, cu verde pe ea. Pe mine aia ma lasa rece 😛

  • Apivita e o firma greceasca