Review

Now Using: Produse de sezon rece

Se apropie sezonul rece și deja începem să ne gândim la creme mai protectoare, mai ales dacă avem pielea uscată. Ca și multe alte femei, aveam și eu senzația că iarna poți folosi uleiurile și cremele mai grase, dar aversiunea mea pentru gras din ultima vreme mă face să gândesc logic: nu de o grăsime plutitoare în răcoarea sezonului rece avem nevoie, ci de una intens hidratantă. Asta nu înseamnă că nu îmi mai plac unturile și uleiurile, dar trebuie să fie bine emulsionate și să hidrateze și să protejeze cu adevărat. Altfel, rămâne o peliculă doar la suprafață.

Sezonul acesta am nimerit o combinație de produse care îmi face plăcere să o folosesc în acest moment. Este vorba despre Loțiunea de corp hidratantă Palmer’s, Cocoa Butter Formula. Conține vitamina E și emolienți ce oferă hidratare intensă, pentru piele uscată, rugoasă, menținând acest efect până la 24 h. Pe lângă că miroase grozav a cacao, hidratează grozav, fără a lăsa senzația de gras. Îi ia mai multe minute să intre în piele după ce o masezi, dar nu lasă senzație greasy. Sau, cel puțin, pielea mea o absoarbe cu nesaț. Se pare că e recomandată dermatologic și, voila, nu are parabeni. Poate vă inspiră să vă diversificați produsele de îngrijire pentru muultele luni de frig în care crapă și pietrele, darămite pielea noastră.

Un alt produs cu unt de cacao este balsamul de buze de la Himalaya, arătat prima dată aici, cu tot ambalaj. Oferă o hidratare intensă, o peliculă stabilă pe buze, nu e deranjantă.

Tot de la Himalaya crema de mâini cu lavandă și unt de kokum (garcinia indica), un fruct exotic. Și pe aceasta am început să o folosesc cu succes, însă adevărata vedetă a sezonului a celor de la Himalaya mi se pare crema multifuncțională, Multipurpose Cream. Protejează, calmează pielea iritată – vă dați seama că și pe cea uscată. Neavând leziuni, mi-e și milă să o folosesc, pentru cp flaconul are 20 g și îți vine să te dai întruna. Având ingrediente active 100% naturale, lasă pielea extrem de moale pe mână, ca de bebeluș, mai moale decât Nourishing Hand Cream. Acestea sunt produsele anti-piele-de-crocodil pe care le folosesc în acest moment și aștept comentariile voastre să îmi spuneți ce ați găsit voi interesant și intens hidratant. 🙂

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)