Featured Outfits Shopping

Vestă cu dragoste&other shopping

handmade unicat (3)handmade unicat (4)Azi vă prezint un articol special, cred că cea mai prețioasă piesă vestimentară din garderoba mea. Este vorba de un articol handmade, și voi știți că apreciez lucrurile frumoase făcute manual, însă nu e un articol handmade oarecare. E realizat de mama mea, cred că prima dată în vreo 20 de ani când împletește din nou. Mai împletea când eram micuță, dar și atunci destul de rar, deoarece meseria de medic + familia ia suficient de mult timp încât să lase croșetatul pentru la pensie. Dar în concediul din decembrie am convenit, totuși, că îmi va face ceva frumos și călduros pentru spate, așa că a reluat lecțiile de la mama sa și mi-a împletit vesta. E făcută din fir de lână de oaie de la bunica, tors și făcut ghem de dânsa, buni.

handmade unicat (1) handmade unicat (2)

Ca să îi dea o notă de moliciune a combinat firul cu niște mosoare de la mercerie, un maro în degrade foarte frumos. De cum am luat-o pe mine, am simțit că îmi ia foc spatele de căldură, nici nu știu dacă de la lână, de la dragul și sufletul pus în împletitură sau de la toate laolaltă. Cert e că e cel mai călduros articol vestimentar al meu. Nasturii sunt geniali, poate ar trebui puși puțin mai înăuntru sau aș putea să renunț de tot la ei și să îi punem la un viitor articol. Sunt nasturi de lemn, de super calitate, pe măsura vestuței. Poate pentru un ochi de designer nu e cine știe ce, dar pentru mine e cea mai prețioasă piesă, nu cred că s-ar găsi sumă s-o cumpere, și am dorit să v-o arăt și vouă.
haine (2)În altă ordine de idei, am profitat de reducerile de 30% de la Outwear și mi-am luat o grămadă de piese vestimentare. Am optat pentru bluze atipice pentru mine, scurte, de purtat la pantaloni sau fuste conice, asta ca să mă oblig să ies din bluzițorochițele mele comode, din iegări și din ciorapi și să mai port și blugi și budigăi 😀 Mi-am luat și blugii din imagine (și bluzica, un nisipiu pestriț). Bineînțeles, am ales articolele care aveau ceva interesant: un degrade drăguț, o nuanță mai aparte sau aplicații mai aparte, cum e bluza pe care ați văzut-o aici. Sunt foarte încântată de noile hăinițe! Majoritatea sunt Vero Moda și Pieces. Poate mai prindeți și voi reducerile de la Outwear. Eu mă îndrept spre Top Sellers cât de curând. Click pe poze pt mărire.

bluze

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (6)

 • E superba….
  Ce n-as da sa stie si mama (si sa aiba timp) sa croseteze.
  😀

 • Emanuel, mersi 🙂 nici mama n-are timp. a avut un pic in concediu. si impletit, si crosetat stie, de la bunica

 • Ah, handmade-ul asta!
  Eu m-am apucat de crosetat de anul trecut, imi place tare mult si am facut o multime de lucrusoare pana acum. Momentan fac o bascuta rosie pentru soacra mea (mi-am facut si mie una si s-a indragostit de model) si un pulover lalai in cea mai profunda nuanta de mov pe care am gasit-o! 🙂

 • sadie, ce fain! sa le porti sanatoasa!

 • Am ajuns pe acest blog pentru ca voiam sa aflu… cand eram mic aveam un ilic verde cu galben. Acum sunt ditamai balena, si nu gasesc ilice pe dimensiunea mea.
  Pentru cineva care impleteste, cat de greu e sa faca un ilic/vesta ca cea din poza ta?
  Nimic deosebit, fara model, doar ceva care sa tina de cald la spate…
  Imi poti spune cat timp dureaza?
  Multumesc!

  (cred am o problema cu spatele, pentru ca si cand e foarte cald, daca spatele nu e bine acoperit, mi-e frig la/pe coloana)

 • cristi, nu stiu cine face, vezi persoane care fac handmade pe facebook. Sigur iti pot face pe dimensiunea ta