Featured Nails Review

New Year’s Makeup&Nails

machiaj unghiiMachiajul pe care l-am purtat la minunata mea coafură a fost în stilul meu pin-up de o viață, doar că a inclus și un pic de fard. Am renunțat la eternul roșu și negru și am mers pe roz/rece. Lentilele de la bausch&lomb, pe care le ador, m-au ajutat în această alegere. Pe pleoape am purtat tonuri de mov Fraulein + tuș Alverde, ca blush un roz teracotă Benecos (auăleu, nu i-am făcut review!) și pe buze un roz pastel, discret, de la Maybelline.

Unghiile au fost mai spectaculoase, în sensul că am pus la Boulevard mâna pe o ojă OPI cu sclipici, care mi-a furat sufletul, și mi-am făcut inelarele sclipicioase. Pentru restul am optat pentru roz Neon Flormar (nu roșul din imagine), peste care am tras 2 straturi sclipicioase din lacul disco nr. 33 de la Farmec, preferatul meu dintre cele 3! Am accesorizat unul din inelarele strălucitoare cu un ditai inelul, tot bling-bling, mi-a plăcut tare mult ce a ieșit! Părerea despre prețul ojelor OPI rămâne aceeași, dar atât de mult îmi poate plăcea oja asta cu sclipici multicolor de la ei încât cred că mă încumet să mi-o iau.

nails

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (4)

  • foarte frumoasa tinuta si manichiura si mie imi plac ojele OPI am doar vreo doua motivul: pretul mare, prefer brandurile mai ieftine asa pot sa-mi iau mai multe 😀 te pup si iti doresc UN AN MINUNAT!!!

  • Manichiura ca manichiura, dar hair-styling-ul a fost MINUNAT!
    Super idee! Ti-a venit perfect!
    Bv & HNY!

  • Emanuel, multu :* HNY si tie!

  • Ela, asemenea gandesc si eu, dar asta are particule stralucitoare ff misto, care nu arata cheap.