Blond Hair Featured

New Year’s Hair: 60s beehive & how to wear it

60s beehiveBine v-am regăsit în noul an! Fiindcă mă gândesc că avem cu toții o zi liniștită azi și este vreme ”bugăt”, o să vă arăt coafura mea de ”un an”. Adică făcută în 2012 și cărată până în 2013 🙂 Este vorba despre un tapaj inspirat de superbele tapaje ale anilor 60. Ați mai văzut coafuri inspirate din anii 60 în unele din posturile de aici. Coafura a fost realizată de Dan Stoica, de la Boulevard Studio și constă într-un mega tapaj și o ”banană” răsucită în spate și prinsă în agrafe, doar din părul meu, fără extensii, bureței de cocuri ori altceva. Dacă vă place, apreciez tare mult like/share 😉

tapaj anii 60 banana (1) tapaj anii 60 banana (2) tapaj anii 60 banana (3) tapaj anii 60 banana (5) tapaj anii 60 banana (6) tapaj anii 60 banana (4)

Avantajul acestei freze e că arată simplu, așa că te poți accesoriza cum vrei. De asemenea, mi se pare versatilă, se potrivește multor stiluri de ținute. Prima accesorizare a fost cu colierul metalic Topshop. Am preferat să accesorizez părul și nu gâtul.

coafura revelion (1)coafura revelion (2)

O coafură spectaculoasă ca această nu rămâne foarte finisată o veșnicie, devine puțin dezordonată și perfectă de purtat și la stiluri casual și sport. Mi-ar fi plăcut să vă arăt cum arată cu trening și cu ceva blink-blink la gât, ca negrii, însă nu am în garderoba articole sport. Însă vă arăt în combinație cu câte ceva ce mă reprezintă, plus briz-brizurile pe care le poți pune și care sunt nenumărate: de la broșe prinse cu agrafe, la coliere și panglici.

hny (47)hny (51)tapaj anii 60 accesoriu par (1)tapaj anii 60 accesoriu par (2)hny (68)hny (75)hny (86)

Călduț și comod

hny (91)hny (94)hny (97)hny (108)hny (115)hny (125)

Sunt curioasa, voi ce freze ați purtat de anul nou? Când mi-am făcut parul, la salon, dominau clientele cu bucle de tot felul… Vă pusik și vă doresc încă o dată un nou an început cu dreptul pe toate planurile :*

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (12)

 • mi se pare cu prea mult volum!! in fata e draguta dar in spate nu e pe gustul meu

 • finisajul lasa de dorit…nu as fi lasat clienta sa plece nefinisata..chiar dc in cateva ore se ducea …in fine…e ok…in primele poze apoi e o chestie ciufulita in care nu se intelege nimic.modelul este f dragut oricum.

 • Spectaculoasa coafura, te prinde foarte bine.

 • anisia, coafura a fost super finisata. Ce vezi tu in pozele de mai jos e dupa mai bine de 20 de ore, somn etc. Nici cel mai teapan finisaj nu arata impecabil dupa ce dormi. Credeam ca e de la sine inteles cand sunt facute pozele, fiecare set din ele.

 • Iti sta foarte bine dar mie mi place mai mult ciufulici 😀
  Pupici:*

 • Cristina, mersi 😉

 • Imi place coafura si te prinde foarte bine 🙂

 • Imi place foarte tare cum iti sta insa purtata la tinute retro, fine…eu nu as purta-o la un stil casual, e prea pretentioasa.
  Oricum, iti vine foarte bine, e foarte frumoasa. Ti-am mai spus, coafurile facute de Dan mi se pare ca iti vin cel mai bine si sunt cele mai creative.

 • Lavi, indeed 😛 Cat priveste combinatiile vestimentare, mie imi plac enorm contrastele. Gen neglijent/elegant, foarte elegant/sport.

 • Camy, multu :*

 • i_mi place la nebunie nuanta ta de blond!!!! i_mi poti spune cu ce te_ai vopsit? pupici

 • Sigina that is the most Gorgeous Blond Beehive hair, you are one beautiful sexy lady.