Lifestyle

Beauty Giveaway Powered by Studio Jolie! #cluj only

studiojolieAșa cum am promis pe Facebook, revin cu un beauty giveaway local, pentru Cluj, dar să nu vă supărați restul, că pe 27 împlinește blogul 3 anișori și va fi unul național, as usual!

Așadar, pentru dragele mele cititoare din Cluj, Studio Jolie, un salon jolie din Cluj-Napoca pune la bătaie 3 premii demențialorelaxante, o minunăție pentru ten, nu alta!

1. Tratament Radiant
Gomaj
Peeling enizamtic
Microdermabraziune
Masca Maria Galland
Masaj facial Stilizat sprancene
mai vezi aici detalii!

2. Tratament Modelant
Demachierea
Peeling cu ultrasunete
Microdermabraziune
Masca modelanta:  dupa 15-20 min , clienta este rugata sa zambeasaca si sa se incrunte pentru a facilita desprinderea mastii, la final se poate observa foarte bine  s-au absorbit cremele in piele.
Crema baza pentru machiaj

3. Tratament Lifting
Microdermabraziune
Masca pt ochi cu extract din celule stem din mar, efect de lifting si hidratare intensa.

Reguli de participare:

1. Like (dacă nu ați dat deja) paginii mele de FB și paginii Studio Jolie. Lăsați în comentariu numele cu care ați dat like – verific.
2. Like/share acest post, și lăsați în comentariu link-ul către statusul distribuit (puteți face asta dând click pe timpul de când ați postat update-ul pe facebook. ex: just now, 1 minute ago, etc).
3. Să vă înscrieți la newsletter-ul meu aici cu aceeași adresa de mail cu care lăsați comentariul aici pe blog, să pot verifica (dacă întâmpinați probleme, semnalați 😀 )

Premiile sunt doar pentru persoanele aflate în Cluj-Napoca și în apropiere de oraș, logic, ca să puteți beneficia de răsfăț 🙂 Deci dacă sunteți din Turda, de exemplu, și veniți în Cluj, e ok. Giveaway-ul se incheie joia asta, 10 ianuarie, ora 21.00

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (19)