Featured Shopping

Shopping: Tot răul spre bine

portofel per belle donne plic (2) portofel per belle donne plic (3)Bănuiesc că mă urmăriți pe facebook și sunteți în tema cu furtul portofelului meu, ce a avut loc marți, când eram la stagiul de medicina internă la Medicala 1, Cluj. Ei bine, actele au fost găsite la spital în Tg. Mureș, deci pacientul-hoț s-a plimbat ceva cu portofelul meu din care, de altfel, nu putea să ia decât 30 de lei cash. Eu însă aveam buletin, permis de conducere, toate cardurile, carnet de student umefist și tot felul de chestii. În fine, am trecut peste și m-am dus la shopping pentru că aveam nevoie de un portofel nou, care să primească documentele mele plecate la drum fără mine/aprobarea mea. Și cum voiam să îmi spăl supărarea, m-am dus la Per Belle Donne în Sora, unde sunt cele mai drăguțe accesorii din oraș, după părerea mea, la un raport tendințe/preț rezonabil.

portofel per belle donne plic (4)

Am ochit o pereche de cercei foarte drăguți (bineînțeles, colierele îți lasă gura apă și acest sezon), dar și un portmoneu drăguțel, portocaliu, cu posibilitate de transformare în gentuță plic. E practic un portofel încăpător, dar are un lănțic detașabil, cu care îl pot purta pe post de clutch. Așa că am nou portofel, care mi-a fost și făcut cadou pe deasupra, deci eu am cheltuit doar pe cercei. M-am bucurat tare mult! Până la urmă, tot răul e spre bine. Actele sunt pe drum spre mine și sper să îmi văd permisul de conducere roz, drag și scump, cât de repede în mână, iar eu m-am ales cu portmoneu nou. Dacă vă intere, mai sunt și alte modele în magazin, la 35 și 40 lei. Pe cerceluți am dat 15 lei.
margele outwear clujportofelÎn materie de mărgele de pus la gât, caut acele șiraguri care au închizători. Astfel sunt mai versatile și pe poți înfășura strâns la baza gâtului, lejer sau le poți lăsa așa cum sunt, lungi. Am și pus mâna pe un exemplat de acest gen la Outwear. Cred că o să port mărgeluțele astea portocalii mult…
bentite cauciucate (2)bentita cauciucata2Sfat când vă luați bentițe. Mie îmi plac enorm eșarfele de legat în cap și accesoriile de păr, detest însă când alunecă din păr. Am o singură eșarfă de la New Look care are o parte elastică în spate, ce îi permite stabilitatea în păr. Azi mi-am luat o bentită cu zimțișori, dar din ceva pastic cauciucat, care nu lunecă pe păr. E reglabilă în spate, din elastic, și deja o ador. Găsiți ceva de genul la standul cu accesorii de pe culoarul din Sora Shopping Center. Costă 10 lei o bentiță reglabilă. Deci să fie dintr-un material ”antiderapant” și neapărat să aibă o bucată de elastic ca să puteți controla cât o strângeți.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (11)

  • Haha, women…ti s-a furat portofelul and how do you cope? ? Mergi la cumparaturi :))))

  • wooooow,l-a dus pana in mures???ce ciudat…

  • Vai ce frumoasa e bentita. Tre sa trec si eu prin Sora ca nu am mai fost de secole. Nici nu stiu de magazinul cu accesorii de care zici tu, dar o sa trec pe acolo cat de curand:)

  • Salut. Ar trebui sa te interesezi (daca vrei sa afli cine ti l-a furat) cine din studentii care erau pe sectia din Cj in ziua respectiva a venit la Ms, ca aici sunt zilele UMF-ului si e sesiune de comunicari. Poate a fost cineva interesat de prezentari.

  • Koko, da, pai bani nu tin portofel decat maruntenii de taxi.. asta n-a stiut pacientul-hot… dar am fost necajita de acte… Lasa, actele sunt pe drum spre mine si le asteapta portofel nou!

  • Cupcake, da, poti sa iti imaginezi? Ce o fi avut in cap, dupa ce a vazut ca nu-s bani, sa il care atata… sa imi dea mie de asteptat… bine ca s-au gasit oameni buni care sa ma sune…

  • feather, nu erau studenti, numai noi suntem pe sectie la ora aia dintre studenti si era cam golut. Pacienti mai mult ca sigur… Nu mai conteaza, intentionez sa mustruluiesc personalul de la vestiare.

  • Vezi ca te-a sunat cineva? Ti-am zis ca sunt sanse mari sa te sune careva ca a gasit actele. Bine ca nu trebuie sa mai alergi dupe acte. Ieri m-am intalnit cu o prietena in mall, care a ramas fara portofel ( in autobuz)

  • lumanareasa, ei, astept inca sa mi-l aduca o tipa din tg mures, lucreaza la cj si mi-l aduce. il astept cu nerabdare