Lifestyle

Sănătate și frumusețe

Octombrie marchează îneputul ”toamnei mele”, știți că o numesc așa, probabil ați observat expresia în mai multe locuri. Toamna mea e doar în octombrie, când natura se colorează și, pentru că e ziua mea, mi se pare cea mai frumoasă perioadă. E o lună ”roz”, în care mă simt bine, mă simt mai fericită, nu-i nici prea cald, nici prea frig. E perfectă!

În decursul acestei luni am văzut multă activitate roz pe rețelele de socializare și în offline. Acel roz care stă ca simbol pentru lupta împotriva cancerului mamar, acțiune care devine din ce în ce mai vizibilă, femeile fiind mai informate și, ca o consecință sper, mai protejate de o boală grea, desfigurantă, fatală. Și pentru că frumusețea nu este doar pe dinafară, ci pornește de dinăuntru, AVON Cosmetics duce de ceva vreme o campanie roz importantă.  Știai că, prin Campania pentru Sănătatea Sânilor AVON România luptă de 10 ani împotriva cancerului la sân, prin strângerea de fonduri din vânzarea produselor cu fundiţă roz? Dacă ți-a scăpat acest aspect, acum știi.

Ca parte a campaniei, în iunie 2012 AVON a lansat Programul Naţional de Depistare Precoce a Cancerului la Sân. Acesta se adresează femeilor peste 40 de ani din întreaga ţară. Desfăşurat în parteneriat cu Reţeaua Privată de Sănătate, Regina Maria, Programul oferă 2.500 de mamografii mamare gratuite, în condițiile în care, anul trecut, doar 7 din 1000 de femei au avut acces la ivestigații gratuite! Înscrierea în program se face pe www.stopcancerlasan.ro.

Donează un SMS pentru o mamografie salvatoare!

Pentru că  s-au înscris mai mult de 2.500 de femei în Programul Naţional de Depistare Precoce a Cancerului la Sân, AVON şi Kanal D organizează în 3 noiembrie 2012, începând cu ora 21.00, o emisiune teledon (poză în attach), cu scopul strângerii de fonduri necesare suplimentării cu încă 3500 de mamografii. Emisiunea va fi transmisă live din platourile Kanal D şi va fi moderată de Andreea Marin Bănică, Ambasadoare AVON România, Campania pentru Sănătatea Sânilor. O mamografie care ar putea salva viața unei femei e doar la un sms distanță față de tine.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)