Lifestyle

Farmec premiază #spiritulfarmec de pe Instagram

Farmec, brandul nr. 1 de cosmetice din România este primul brand cu capital 100% românesc ce-și deschide porțile către noua isterie ”socială”, Instagram. În data de 22 octombrie 2012, onlinerii clujeni care folosesc aplicatia Instagram pe telefoanele mobile sunt aşteptaţi la Farmec pentru a surprinde “Spiritul Farmec”. Aceştia vor avea parte de un tur special care va include secţia de cosmetice, laboratorul de eficacitate sau laboratorul de cercetare, fiecare urmând să pozeze, folosindu-se de Instagram, ce consideră a fi spiritul Farmec. Fotografiile realizate prin Instagram vor fi uploadate pe conturile de social media ale participanților, prin intermediul hashtagului #spiritulfarmec.

Participanţii nu vor avea voie să facă poze decât folosindu-se de Instagram, iar cele mai bune fotografii vor fi expuse la Casa TIFF, în perioada 5 noiembrie – 14 noiembrie 2012 sub numele de Vernisaj Spiritul Farmec.

Competiţia foto va avea şi o miză, şi anume un premiu în valoare de 300 lei, care va fi acordat în produse Farmec, iar fotografia câştigătoare va fi expusă la loc de cinste, în sala de Expoziţii din cadrul companiei.

Da, pentru Farmec mă trezesc și la 6, ne vedem acolo!

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)