Lifestyle

Viața fără Instagram :)

Sport. Citit. Jocuri adevărate. Meditație.

Ce fac când vreau să stau departe de telefon, în special serile? Încerc să fac ceva util pentru mine. Dacă nu merg la sport (sau fac acasă), citesc. Este drept că atunci când citesc literatură de specialitate folosesc internetul, însă nu de pe telefon, ci de pe calculator. Las telefonul deoparte. Așa nu mă distrag notificările și mă pot concentra mai bine pe informație.

Când citesc de plăcere, însă, nimic nu se compară cu mirosul cărților vechi și noi, cu experiența tactilă și cuibăritul confortabil pe fotoliu sau canapea și-un ceai fierbinte cu Greensugar 🙂 Mă știți ca cititor de modă veche – puteți să vă amintiți postările punând în bara de cautare ”carti”.

”Nu te supăra, frate!”

Cred c-a trecut un sfert de deceniu de când n-am mai jucat ”Nu te supăra, frate!” Jocurile de societate te ajută să îți folosești creierul, să socializezi și să petreci timp real cu oamenii de lângă tine. Ca pe vremuri, când nu era Instagram. Catan, Nu te supăra, frate, Cortex, jocurile de cărți sunt câteva în care îmi dau licența nocturnă, în timp ce alții își dau masterate sau doctorate 🙂 Încă n-am ajuns la jocuri foarte complicate. Pentru mine e un obicei nou, binevenit, care mă menține conectată în viața reală, prezentă. Sunt curioasă voi cum vă țineți departe de social media, dacă jucați jocuri, ce anume și despre ce e vorba? 🙂 De asemenea, dacă faceți activități solitare, ce faceți??

Meditație. Meditație. Meditație! 🙂

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)