Featured Lifestyle

Retrospectiva la TV (Transilvania Look)

(Prima)Vara aceasta mi s-au întâmplat multe lucruri frumoase. Aș putea spune că numai lucruri frumoase, iar unele sunt legate și de blog (sau de viața mea pseudopublică). M-am întâlnit în cele mai inopinate locuri cu fete/femei care ba m-au văzut la tv, ba mă știau de pe blog (majoritatea de pe blog). Am fost plăcut surprinsă să mi se spună că arăt mult mai bine în realitate, că sunt mai drăguță și… mai slabă (yeah, TV +15 kg)! :)) Mi s-a părut drăguț din partea lor, dar mai ales mi-a făcut plăcere să le cunosc. Anyways, să știți că am și videouri homemade în care arăt exact cum sunt. Probabil o să le fac o retrospectivă și acelora.
Fiindcă începe un nou sezon de emisiuni, m-am gândit să facem o retrospectivă a aparițiilor tv, să vă mai amuzați (sau să vă amuzați încă o dată), chiar dacă sunt și unghiuri super dezavantajoase pentru mine, ideile sunt funny și noi, acolo ne-am simțit bine. Sper că și voi. Sper că n-am omis niciuna din înregistrări. Here we go:
Tonik Show:
http://www.sigina.ro/2012/04/tv-video-rasariti-fix-despre-teapa-1-aprilie-tonik-show/
Rețete vedete:
http://www.sigina.ro/2012/05/tv-video-gatit-retete-vedete-duminica-asta/
Răsăriți de pe fix:

Cea mai veche apariție, pe NCN în 2011, mai am una și mai veche pe vreun cd pierdut pe undeva.

”Lansarea” pe sticla națională, muruită și udă toată – Sigina la Kanal D featuring Farmec (încă mă mai întreabă cunoscuți de prin țară, așa cu ton ciudat… tu…? :)) )

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (2)

  • Bravo, Sigina!!!! Esti foarte tare!
    Multa bafta si la cat mai multe apariții 🙂