Featured Lifestyle Nutritie&Sanatate

TV Video: cum a fost la emisiunea UBB TV

Acum câteva săptămâni am avut plăcerea să particip ca invitată la emisiunea unei echipe de studenți de la jurnalism, emisiune parte a unui proiect mai mare, unde au șansa să se antreneze pentru cariera în televiziune. Mi se pare o oportunitate imensă ca student sau masterand să poți să exersezi emisiunile live și să înveți într-un studio, îndrăznesc să spun, cam la fel de dotat ca și cel al unor posturi mici de tv locale. Lucrând în domeniul ăsta în trecutul nu foarte îndepărtat și având foști colegi (unii, subliniez) care au intrat în platoul ditamai televiziunii locale, în direct, pe micile ecrane învățând (sau nu!) din mers lucrurile, cred că e o mare șansă să înveți să devii profesionist înainte să te faci de minune pe un post tv.
ubb tv (1)ubb tv (2)ubb tv (3)ubb tv (5)

Fetele, Iulia Romana Pop și Cătălina Ciolan, parte din echipa care se vede, cu mine, în fața camerelor (pentru că echipa e mai mare, backstage mai sunt vreo câțiva copii faini și interesați de ceea ce fac) se descurcă deja binișor, au trecut de partea cu tracul din fața camerelor, care te handicapează enorm când intri în direct fără nicio pregătire și care te poate face să scoți niște gogomănii pe care nu le-ai scoate în mod normal și cred că au toate șansele să fie niște profesioniste solicitate. Deși pot să zic că mi-am găsit, în sfârșit, locul, ca viitor dietetician, dietoterapeut și nutriționist, că mă simt împlinită pe partea asta, domeniul televiziunii (ți variantele conexe – live streaming, video production) rămâne în atenția mea. Dacă ar fi să mai lucrez, în paralel, și în media, cred doar tv m-ar interesa. Ce știu însă sigur e că voi fi un dietetician foarte activ 😉

M-am întins cu poveștile mai mult decât mi-aș fi dorit, dar țin să mai adaug că e prima ieșire pe sticlă vorbind despre stil de viață&regim alimentar și nu doar despre blog, cum s-a întâmplat până acum și că am avut și mici rateuri pe care le atribui dezobișnuinței de camere, dar sper să vă facă plăcere să vizionați – și da, acum văd și eu pe camere că am dat jos ceva kilograme (comparativ cu perioada când mergeam la matinalul de la Look TV). Mă găsiți începând de la minutul 20!!!

P.S. Dacă întâmpinați dificultăți în a viziona clipul de mai jos, mergeți aici, e emisiunea din 09.03.2013

Watch live streaming video from ub2tv at livestream.com

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (4)

  • Hmm… nu pot sa vad inregistrarea, nu merge video 🙁

  • Oare am eu vreo problema tehnica sau video nu mai exista pe site la ei?

  • Ella, nu stiu, acum vad si eu, am intrebat ce se intampla, astept raspuns

  • Ella, rezolvat